Soluția USR-PLUS de a schimba prim-ministrul, după demiterea lui Vlad Voiculescu, nu numai că ar crea un precedent, dar ar arunca România într-un haos, în condițiile în care retragerea sprijinului pentru premier ar însemna căderea întregului Guvern, afirmă primarul Clujului, liberalul Emil Boc. El le propune partenerilor de coaliție "să stea cu picioarele în apă rece" și să vadă punctele care unesc partidele din alianța de guvernare.

Emil Boc spune că remanierea este un proces firesc în actul de guvernare și amintește că și PNL, când a guvernat singur, cu Ludovic Orban premier, l-a înlocuit de la Ministerul Sănătății pe Victor Costache cu Nelu Tătaru.

El atrage atenția că soluția USR-PLUS de a-i retrage sprijinul politic premierului Florin Cîțu ar crea un precedent și ar arunca România într-o "harababură" pentru câteva săptămâni, pentru că ar implica căderea în totalitate a Guvernului și învestirea unui nou Executiv.

Integral pe HotnewsComentarii

ABCD Alegeri anticipate in 2021 daca s-ar face, aceasta adunatura de incompetenti derbedei USR/PLUS, ar dispare din Parlament si de la Guvernare ! Derbedeii astia i-au torpilat in sondaje, si pe PNL, care va plati factura golaniilor USR/PLUS.

15 aprilie 2021 13:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.