Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, spune că revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății a fost „un moment foarte neplăcut”, dar coaliţia guvernamentală va merge mai departe. El a adăugat că în acest moment nu există discuții în USR PLUS privind viitorull ministru al Sănătății.

„Coaliţia merge mai departe. Este un moment foarte neplăcut şi foarte dificil. Semnalul de alarmă a fost tras de preşedintele USR, Dan Barna, de preşedintele PLUS, Dacian Cioloş. Sunt chestiuni care trebuie să îşi găsească rezolvarea în perioada următoare, dar ideea că ne oprim acum nu poate fi acceptată”, a spus Stelian Ion, citat de Agerpres.

Integral pe Digi24Comentarii

xyz Voiculescu Vlad USR-ist/PLUS este si hotz de documente : "Parchetul General a trimis plângerea spre DIICOT, iar audierile au fost făcute în secret. S-a început urmărirea penală pe 7 aprilie 2017 pentru divulgare de informații secrete de stat și neglijență în păstrarea informațiilor pe numele lui Voiculescu, potrivit răspunsului primit de Newsweek de la DIICOT". Cand se credea Voiculescu Ministru' in guvernul Ciolos, individul este si periculos pt. Tara.

15 aprilie 2021 7:48

ion Prostul din nascare Voiculescu USR-ist far' de meserie si far' de scoala, este cunoscut ca samsar de medicamente si echipamente medicale, asociat/partener cu un neam de-al lui. Contractele cu Bugetul sunt singura tangenta avuta de acest idiot, cu "sanatatea", si, sunt unicul motiv pt care tembelul se tinea cu dintii de scaunul de la Sanatate. Opinam ca, n-a plecat nataraul cu mainile goale, in traista are el niste contracte cuplate la Buget.

15 aprilie 2021 6:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.