Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a premierului Florin Cîţu ca interimar la Ministerul Sănătăţii, după ce vicepremierul Dan Barna a refuzat acest lucru.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al sănătăţii, interimar”, se arată în decretul semnat de Klaus Iohannis.

Reamintim faptul că Florin Cîţu anunţase de dimineaţă că interimatul va fi preluat de vicepremierul Dan Barna, dar acesta a refuzat acest lucru.

Dan Barna a precizat faptul că nu e de acord cu acest lucru pentru că nu a fost consultat despre acest lucru.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Voiculescu Vlad USR-ist/PLUS este si hotz de documente : "Parchetul General a trimis plângerea spre DIICOT, iar audierile au fost făcute în secret. S-a început urmărirea penală pe 7 aprilie 2017 pentru divulgare de informații secrete de stat și neglijență în păstrarea informațiilor pe numele lui Voiculescu, potrivit răspunsului primit de Newsweek de la DIICOT". Cand se credea Voiculescu Ministru' in guvernul Ciolos, individul este si periculos pt. Tara.

15 aprilie 2021 9:35

noi ...a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

14 aprilie 2021 21:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.