PMP face apel la guvernanţi să oprească luptele absurde care nu au legătură cu problemele românilor și să „înceapă cât mai urgent Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, să-l aplice ca pe un proiect de ţară şi nu ca pe un tort împărţit în felii după culori politice”, într-un comunicat de presă transmis miercuri după criza generată în coaliție de demiterea lui Vlad Voiculescu, susținut de USR-PLUS, de la Ministerul Sănătății.

„România are nevoie ca de aer de relansarea economiei și de dezvoltare pentru a reduce decalajul pe care îl are față de statele europene. Trebuie să înceapă cât mai urgent Planul Național de Redresare și Reziliență, să-l aplice ca pe un proiect de țară și nu ca pe un tort împărțit în felii după culori politice.

Vremurile pe care le traversăm se impun a fi gestionate lucid, ceea ce ar trebui să reprezinte o prioritate absolută pentru partidele politice care și-au asumat responsabilitatea guvernării, dincolo de orice orgolii mărunte legate de persoane”, a transmis PMP, într-un comunicat oficial.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Ce l-o lega pe nea Beșică de uSRI?I Întreb și eu...

15 aprilie 2021 16:56

ABCD Alegeri anticipate in 2021 daca s-ar face, aceasta adunatura de incompetenti derbedei USR/PLUS, ar dispare din Parlament si de la Guvernare ! Derbedeii astia i-au torpilat in sondaje, si pe PNL, care va plati factura golaniilor USR/PLUS.

15 aprilie 2021 11:50

Ciobanu Mircea Nea Traian hai noroc. Mai ai rachiu? Vezi ca esti in afara parlamentului adica un floc in vant!

14 aprilie 2021 18:08

ion USR adunatura de incapabili derbedei, se agata de "greaua mostenire", in loc sa realizeze ce-au promis fraierilor de romani, care i-au votat. Si-o s-o tot tina cu "greaua mostenire" inca 3 ani, pana o sa-i ia drak'....

14 aprilie 2021 18:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.