Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a reacţionat, pe pagina sa de Facebook, după demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Edilul spune că nu poate nimeni repara în 3 luni ce s-a stricat în 30 de ani.

"O decizie prematură care nu va aduce linişte sau stabilitate guvernării şi nici nu va rezolva criza creată de pandemie. Lui Vlad Voiculescu nu i s-a dat timp să arate ce poate să facă pentru Sănătate. Nimeni nu poate să repare în trei luni, 30 de ani de nepăsare şi de căpuşare a sistemului de sănătate de către grupuri de interese politico-economice. Furia mediatică îndreptată împotriva lui, care a pregătit această decizie, a fost disproporţionată şi de multe ori ipocrită. Ea arată că ameninţarea cea mai mare pentru interesele din vechea politică este reputaţia unui om integru şi de încredere”, sustine Dominic Fritz.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Domnul Paulus Căcat Împrăștiat, deși știe foarte bine că PSD-ul a ruinat România înglodând țara-n datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările lor, creând și acea grea moștenire, s-a făcut și căcat praf, că deh, dacă-l cheamă Paulus Căcat Îmtprăștiat, era normal, nu-i așa? Băi sclerozatule, nu te mai avânta-n galaxie aiurea, că te lovește asteroidul cu tesla-n testicoaie, zevzecule.

17 aprilie 2021 7:56

Domnu Pârtz, sau Fritz, n-am înțeles bine, a învățat remarcabil de bine și de repede (chiar mai bine decât Dulapul! de rumeguș presat ot Cotroceaua sepepistă!) limba română, dar recordul mundial l-a obținut la învățarea năravurilor românești. Asta cu greaua moștenire praf m-a făcut. Spiritul uSRIst când te prinde, te aprinde ca o flamă cosmică cu explozii de raze gama, cele mai violente din Univers!

15 aprilie 2021 9:23

ion USR adunatura de incapabili derbedei, se agata de "greaua mostenire", in loc sa realizeze ce-au promis fraierilor de romani, care i-au votat. Si-o s-o tot tina cu "greaua mostenire" inca 3 ani, pana o sa-i ia drak'....

14 aprilie 2021 18:00

noi ...a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

14 aprilie 2021 16:41

Lute Eritz sa vobesti la tine acolo nu sa mananci cacat aici,ca e usor cand nu cunosti dar tampitul asta macar o diploma putea sa arate ce se tin la saltea!!

14 aprilie 2021 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.