Elena Mitriţă, soţia lui Nelu Ploieşteanu, aduce acuzaţii grave sistemului românesc de sănătate. Acesta spune că în ciuda faptului că a dat şpagă în spital, infirmierele îl tratau cu dispreţ. De asemenea, a constatat că la morgă personalul nu respecta regulile sanitare de care sistemul face atâta caz.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să ţipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să ţipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu la PrimaTV.

Tot Elena Mitriţă a lămurit şi scandalul părăsirii spitalului de către artist. Ea a povestit exact filmul internării lui Nelu Ploieşteanu.

„L-am dus la spital. I-au făcut investigaţiile, i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine şi vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat. Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienţi cu plămânii inflamaţi nu îi laşi la oxigen puţin”, spune Elena.


Comentarii

nea corectu Ai dat bani cuiva platit deja ?sasi faca datoria?Trebuia sai dai in judecata fiindca nu siau facuto.Pana la urma pentru ce ai platit daca nesimtirea romanului e din caleafara de mare?Eu n-am dat si am fost tratat.Dar am recunoscut la urma calitatea muncii unora si leam multumit in felul meu.E cu totul altaceva.

14 aprilie 2021 17:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.