Premierul Florin Cîţu a avut miercuri o scurtă declaraţie în care şi-a motivat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis azi să fac o modificare la vârful ministerului Sănătăţii”, a subliniat Cîţu.

„Pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis azi să fac o modificare la vârful ministerului Sănătăţii. Eu cred cu tărie în această coaliţie de guvernare pentru că este o coaliţie constituită în urma votului românilor, unor valori, unor idei şi nu în jurul unor persoane. Trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes”, a declarat Florin Cîţu.

Şedinţa de guvern programată miercuri s-a amânat, în contextul în care premierul Florin Cîţu a decis să îi înainteze preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Prostul din nascare Voiculescu USR-ist far' de meserie si far' de scoala, este cunoscut ca samsar de medicamente si echipamente medicale, asociat/partener cu un neam de-al lui. Contractele cu Bugetul sunt singura tangenta avuta de acest idiot, cu "sanatatea", si, sunt unicul motiv pt care tembelul se tinea cu dintii de scaunul de la Sanatate. Opinam ca, n-a plecat nataraul cu mainile goale, in traista are el niste contracte cuplate la Buget.

14 aprilie 2021 14:11

noi ..a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

14 aprilie 2021 13:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.