Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş a reacţionat miercuri după ce premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu.

„Absolut inacceptabil”, a subliniat Cioloş, care a adăugat apoi că Alianţa USR-PLUS va decide în şedinţa de astăzi următorul pas. „Modul în care a procedat Florin Cîţu, înaintând preşedintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianţei USR PLUS şi a Coaliţiei, este absolut inacceptabil”, a declarat Dacian Cioloş.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Interimatul funcţiei va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru”, a mai anunţat Cîţu.

Integral pe AdevărulComentarii

Dar o stacană de pișu de la Cîțu ți-ar fi acceptabilă, brosCOI mic și rău, dar mare trădător?!

15 aprilie 2021 9:30

Pute Banda sau gasca trebuie aparata in interesele ei ,nu au intrat la guvernare pentru binele tarii ci pentru interesele lor murdare de grup,Acum ameninta cu retragerea pai ce un singur mare specialist aveau Dr Vladut sau e grav ca ar trebui sa se apuce de munca !!????

15 aprilie 2021 8:34

ABCD Prostul din nascare Voiculescu USR-ist far' de meserie si far' de scoala, este cunoscut ca samsar de medicamente si echipamente medicale, asociat/partener cu un neam de-al lui. Contractele cu Bugetul sunt singura tangenta avuta de acest idiot, cu "sanatatea", si, sunt unicul motiv pt care tembelul se tinea cu dintii de scaunul de la Sanatate. Opinam ca, n-a plecat nataraul cu mainile goale, in traista are el niste contracte cuplate la Buget.

14 aprilie 2021 21:38

ion ...a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

14 aprilie 2021 21:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.