Transformarea lui Vlad Voiculescu dintr-un activist umanist bun într-un politican prost, care nu gândește sau nu-i pasă de consecințele acțiunilor sale, este una dintre cele mai mari și neplăcute surprize pe care le-am avut de când observ politica românească.

Greșelile, gafele, „aroganțele” lui Voiculescu nu au fost ale unui idealist animat de bune intenții, atunci le-aș fi înțeles și, poate, scuzat, au aparținut unui politican egocentric, preocupat nu de crearea de capacități ATI pentru salvarea oamenilor, ci să ia prim-planul într-o înghionteală de el provocată cu partenerii de guvernare.

Decizia guvernului Cîțu de a-l demite este corectă și justificată, dacă ar fi să luăm în considerare fie și numai ultima sfidare din partea lui Voiculescu: publicarea unui document foarte important, privind carantinarea Bucureștiului, fără știrea și acordul premierului, care este și președinte al Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Integral pe RepublicaComentarii

*(2) Mă mir că de fapt tot guvernoiul e responsabil secundar la toată starea asta de lucruri, anume faptul că deși numărul de noi infectări cu covid crește progresiv și mult prea mult, guvernoiul în loc să impună carantină ori generală la nivel de țară, ori c arantină severă la nivel local unde există cele mai multe cazuri de infectare cu covid zilnic, guvernoiul NU impune carantină deși situația e mai mult decât dramatică, fiind responsabil în întregul lui pentru situația asta nefericită. Demisia lui Voiculescu NU va rezolva prea multe, e nevoie de o carantină mult mai severă, așa cum în alte state s-a impus, simultan cu o vaccinare masivă pe cât posibil în acele locuri unde există focare de infecție mari cu număr mare de noi infectați zilnic, pentru o imunizare și o reducere a numărului de noi îmbolnăviți. Dar...guvernoiul s-a blegit și nu e bine deloc. Ministrul nou, oricare ar fi el, NU poate face minuni de vitejie, dar poate fi un mai bun orator care se poate juca mai bine cu vorbele și poate coordona eventual mai bine activitatea ministerului sănătății. Punct!

17 aprilie 2021 9:04

*(1) Ce-l fute grija pe pizdacul #NEREZISTAC Paulus, cum că cică nenea CTP e chipurile îngrijorat de căderea șandramalei. Măi pizdacule poponar, măi cufuritule, problema e legată de un gest ipotetic de lașitate a ălora de la plus-minusul ăla de partidoi, care a fost creat scremut și botezat aiurea, dar în sfârșit! Dacă o gașcă imbecilă de legionari în travesti ca împuțiții ăia de la AUR au fost în stare să ajungă-n cocina legislativului că i-a votat pleava cretină a electoratului, ăia de la minus-plus sunt cu câteva dărabe de nivel mai sus decât legionarii tăi pe care-i apreciezi, Găozule. Realitatea e că acel Voiculescu a avut destule incertitudini și gafe, iar demisia lui a fost evocăcată în primul rând de către popo-opozanții de la PSD, impotenții ăia care au cîștigat pierderea ultimelor alegeri legislative. Demisie care plutea-n aer ca să zic așa, deci era cam iminentă.

17 aprilie 2021 9:03

Asta-f f... grija pe CTPulea, că se prăbușește șandramaua! Iar dacă se prăbușește, vine țunami-ul pizdaco-aurit!!!

15 aprilie 2021 9:35

noi ...a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

14 aprilie 2021 12:57

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

14 aprilie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.