Relația dintre Rusia și Ucraina este tot mai tensionată, iar regimul de la Moscova amenință că una dintre victimele colaterale ale războiului poate deveni Republica Moldova.

Un cercetător de la Moscova, Vladimir Șapovalov, avertizează că o intervenție a statelor occidentale, în sprijinul Ucrainei, în conflictul dintre această țară și Rusia, ar putea “să fie fatală pentru statalitatea Republicii Moldova”.

Această amenințare este inclusă într-o declarație difuzată de site-ul de propagandă rusesc Sputnik. Declarația este prezentată chiar în limba română, pe o secțiune a site-ului denumită Sputnik Moldova. Autorul declarației, Vladimir Șapovalov, este prezentat drept „vicedirectorul Institutului de Istorie și Politică a Universității Pedagogice de Stat din Moscova, membrul consiliului de administrație al Asociației Ruse de Științe Politice”. El susține că asupra Republicii Moldova s-ar exercita influențe din Statele Unite, România și Turcia, dar “uită” să menționeze Rusia.

Integral pe România LiberăComentarii

Nenea patriotu. Baaaa ma tavalesc pi jios di ras.Pai moldova ,asa zisa republica moldova este a rusilor de cand au omorat moldovenii si au adus rusi dun fostele repubblici .In Moldova ruseasca se vorgheste atat de amestecat incat nici ei nu stiu ce sunt ,si le e infiderent daca beu rachiu di pufoaica sau vodca Stalinskaia.Na belea ,o ajiuns republica ruseaca Moldovskaia ,in rand cu Ukraina .Haaaaiiii catzzzz.

14 aprilie 2021 17:42

Ce caută NATO intr-un conflict intre doua state nemembre NATO?

14 aprilie 2021 13:48

Pardaillan Pai Ripablika oricum e plina de pusnaci!

14 aprilie 2021 13:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.