Ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

Andreea Moldovan, secretar de stat în minister, își pierde și ea funcția, potrivit acelorași surse.

Integral pe Digi24Comentarii

Vlăduț din moment ce ești ȘOMER, poate ai timp să găsești diploma de licență ...........

14 aprilie 2021 13:38

Pentru #rezistacul și/sau #rahatul de la 4 aprilie 2021 12:52 dacă am lăsa țara pe mâna voastră, cei ce nu gândesc ca voi au doua variante. 1-Expulzare, cea mai convenabilă; 2 - Lagăre de exterminare, și așa aveți idei NAZISTE!!!

14 aprilie 2021 13:37

#rezistacii și/sau #rahații sunt buni doar pentru gargara și opoziției! #Rezistacii și/sau #rahații nu au sădit un pom, dar să-i mai pui să guverneze

14 aprilie 2021 13:33

Muie Psd.muie antena 3 Tot ce a distrus Psd Psd Dragnea cat au fost la guvernare nici un ministru in 100 de ani nu poate repara..pana nu ii schimba pe toti sefii de spitale unde sunt Psd-isti...

14 aprilie 2021 12:52

ABCD Dle. Catu, solicitati un medic bun profesionist, cu experienta la bolnavi si la tratamente in spitale, indiferent ca acest medic, ar fi sau nu inregimentat politic ! Tara este pe viata si pe moarte, folositi un Ministru medic, si, cu experienta profesionala. Daca vreti, dle. Catu, sa nu ajungeti coleg de paranie cu Dragnea...curand.

14 aprilie 2021 11:42

Lute In sfarsit penibilul s-a dus dar interimar e alta individ dubios din aceeasi cloaca !!!

14 aprilie 2021 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.