Ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu, susțin surse guvernamentale, pentru Digi24.ro. De altfel, noile criterii nu au fost aduse nici în atenția altor decidenți politici și este pe cale să genereze un adevărat scandal în coaliție. Premierul Florin Cîțu ar putea cere demiterea secretarului de stat, mai susțin sursele citate. Secretarului de stat îi este reproșat și faptul că în conferința de presă de marți, de la Ministerul Sănătății, nu a anunțat nimic despre ordinul semnat.

Secretarul de stat Andreea Moldovan a declarat, în direct la Digi24, că nu a discutat personal cu premierul, dar că documentul a fost discutat și votat în Comitetul Tehnico-Științific, care e un comitet interministerial și în care se decid și hotărârile CNSU. „Acest ordin intră în atribuțiile mele și era normal ca eu să-l semnez”, a spus Moldovan.

„Nu a știut nimeni că se va publica așa ceva”, susțin surse guvernamentale, care precizează pentru Digi24.ro că decizia la nivelul guvernului a fost de a nu se introduce noi criterii de carantinare, după ultimele decizii privind circulația și programul magazinelor.

Integral pe Digi24Comentarii

Ciobanu Mircea L-am dat jos pe Ceaska sa punem o adunatura de cretini in loc.

14 aprilie 2021 12:42

Cine o fi fiind, totuși, „vaca nebună”?! Că Șoșoaca în niciun caz nu e! E adevărat, are gura mare, dar bine că o are, pencă are și curaj, dar, mai ales are știință de carte în materie de legislație. Și nu numai! Poeții moderniști din Franța de la cumpăna dintre secolele 19 și 20 aveau o deviză aparent obraznică: „șochează-l pe burghez”! Asta și face Șoșoaca acum cu analfabeții neomarxiști. Băieții și fătucile astea cu creieri lustruiți pe feisbuci nu mai știu cum arată aia o carte și sunt convinși că smartphonul este izvorul înțelepciunii! Ei bine, prototipul „omului nou”, neomarxist absolut este vampirița amețită care răpunde la numele de Andreea Moldovan. Tot ce-am auzit de sub botnița ei, plus privirea tâmpă, este de noaptea minții. Asta-i nebună, mi-am zis, iar azi am avut revelația că ecce adevărata vacă nebună! Ea nu muge însă. Se „esprimă” prin ordine scrise și publicate pe șest în Monitorul Oficial! Mă mai sâcâie însă o nedumeire. O fi și stearpă? Biologic vorbind, că telectual sigur e!

14 aprilie 2021 11:05

Dr Love Pai nu suntem protejati?Purtam masca! Masca ne protejeaza!

14 aprilie 2021 9:53

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de carmaci) "Groparul" actualului guvern este reprezentat de al doilea aliat al "monstruatiei cualitii". Aceasta a fost "mana buna" a acualului carmaci. Poporul ar trebui sa cugete si ar fi trebuit ca poporul sa iasa in decembrie la vot. Asa ca cei ce conduc sunt rezultatul absenteismului din decembrie 2021. Actuala cualitie a fost votata cam 9 % din populatie tarii. Cu alte cuvinte, din 10 oameni din Romania a votat unul singur pentru acuala camarila, coretati-ma va rog daca gresesc. Deci, toate relele abatute asupra tarii provin de cel ce i-a pus sa guverneze. In afirmatiile voastre bazati-va pe cea mai simpla statistica electorala.

14 aprilie 2021 9:01

#Rezist Domnilor. noi așa funcționăm!!! Este un proverb: ”Vorbă multă, sarăcia omului”! Noi tacem și facem și/sau vă vacem!!!!

14 aprilie 2021 7:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.