Cu mai mult de 20 de ani în urmă formulam o sintagmă: disoluția autorității. Mi se pare groaznic că și astăzi nu pot să descriu în alte cuvinte ce se întâmplă în România.

Printr-o manevră, care ar fi mai bine să fie un act comis cu rea intenție, presiunea oxigenului în instalația camionului ATI de la spitalul V. Babeș a crescut până la linia roșie, blocând alimentarea cu oxigen a 8 oameni aflați în stare gravă. 3 au murit deja. Dacă n-a fost omor cu premeditare, atunci e mai rău: un cretin, un dement, un incompetent plasat cine știe cum la butoane, a făcut-o în neștire.

Reprezentantul firmei de ventilatoare, care trebuia să le depaneze, a refuzat uite-așa!, deși i s-a oferit tot echipamentul de protecție, să intre în tir, zicând că îi e frică să nu se infecteze. După care, s-a cărat.

Integral pe RepublicaComentarii

ABCD pt.16:34 Bai, dementule, toti paduchii sunt in PNL&USR&PLUS colcaie in izmenele lu' Catzu, la kooru lu' Ciolos si sub fustele lu' Dragu&Turcan, s-au molipsit de la prostul Voiculescu...

13 aprilie 2021 16:40

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

13 aprilie 2021 11:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.