Moment special luni, 12 aprilie, la ”Românii au talent” de la Pro TV. Telespectatorii au putut urmări evoluţia unui personaj inedit: ”Jaguarul de la Vama Veche”. Click! a aflat cine e cântăreţul şi cum a ajuns să fie cunoscut de vamaioţii care preferă muzică bună şi veche.

Participarea la show a lui Constantin Garbiş (64 ani), cunoscut drept ”Jaguarul de la Vama Veche”, poate fi considerată un manifest al nostalgicilor şi al celor care iubesc ceea ce înseamnă Vama Veche. Juratul Andi Moisescu l-a recunoscut şi și-a aminti că a avut ocazia să-l mai asculte şi cu altă ocazie, într-un alt oraş.

Click! i-a aflat povestea şi vă spune mai multe detalii despre el. La cei 64 de ani, ”Jaguarul”, alias Constantin Garbiş, cântă vara în Vamă şi iarna e instructor de canto-muzică uşoară la Casa de Cultură din Medgidia. Bărbatul vine în Vama Veche la început de mai şi pleacă de acolo abia la sfârşit de septembrie. Toţi rockerii îl cunosc şi îi ascultă poveştile şi melodiile. „Mă trag dintr-o familie de muzicanţi. Din clasa I, mârâiam primele armonii cu vocea. În Vamă, sunt emblemă. Nici nu se deschide Vama şi întreabă toţi de mine. Am stat lângă turiştii din Vama Veche întotdeauna, i-am învăţat numai lucruri bune. Am o vârstă înaintată şi, dacă am făcut greşeli, am zis să nu facă şi prietenii mei la fel. Ei au văzut în mine un vraci, un fel de indian sfânt. Toţi se adună pe lângă mine, mai ales că sunt un sac de poveşti”, spune el.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.