Titi Aur (57 de ani) se află internat în spital, după ce s-a infectat cu Covid-19. Cunoscutul pilot de raliuri a transmis un mesaj disperat celor care nu cred în existenţa virusului.

"Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraţilor, nu mai transmiteţi acea minciună că nu există Covid. Deveniţi autorii morali ai unor tragedii. Transmiteţi un mesaj eronat. Există COVID-19 şi este foarte adevărat!”, a spus Titit Aur, în emisiunea ”La Măruţă”, de la Pro TV, conform click.ro

Integral pe AdevărulComentarii

erată: 2016, NU 1916 !!! Greșeala aparține lui Moș Ene...

13 aprilie 2021 6:51

Măi Titircă mă, coronascepticii nu spun că nu există Covid, ci lucruri mult mai grave. Că, de exemplu, este creat în laboratoare biologice în vederea eliminării surplusului demografic al planetei Pământ și că, în sine, virusul nu e mortal, ci, dacă se vrea, poate fi combătut cu medicamente antivirale banale, cu condiția să fie administrate DIN PRIMA CLIPĂ a apariției simtomelor gripale. Lumea a fost orientată însă să recurgă la frecția asupra piciorului de lemn, respectiv mască, distanțare fizică și închiderea oamenilor în case! Pe de altă parte, internarea forțată a suspecților de Covid, pe baza unor teste cu marjă enormă de eroare, a contribuit la infectarea TUTUROR celor ajunși prin spitale devenite veritabile bombe de infecție! Evitarea tratamentului antiviral timpuriu a permis afectarea plămânilor și apariția formelor disperate de Covid, ajutate și de comorbitățile bolnavilor. Toate acestea demonstrează intențiile criminale ale celor care au lansat Covidul, precum și complicitatea medicilor colaboraționiști la promovarea „pandemiei”. Din fericire, există și medici devotați nobileă lor profesii, precum și oameni de știință, care demască CONSPIRAȚIA Covid a globaliștilor. Îți dau două exemple de asemenea savanți. Japonezul Yashimori Ohsani, laureat al Premiului Nobel pentru medicină (1916), care afirmă că virusul a fost creat în laborator, și fostul vicepreședinte al Companiei Pfizer, dr. Michael Yeadon, care a demisionat din funcție,refuzând să participe la crearea vaccinului-cacialma anticovid al celor de la Pfizer. Mai reflectază, deci, domnule șofer emerit Titi Aur!

12 aprilie 2021 23:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.