Liviu Iolu, membru în Consiliul Național al PLUS, cere public explicații premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și îl critică pentru că „face un exercițiu de PR cu artificii și zurgălăi”, în timp ce bătrânii și bolnavii au rămas în mare parte nevaccinați.

„Am o cifră. Doar 30% dintre bătrâni și bolnavi sunt vaccinați! Aștept comitetul de vaccinare și pe domnul Cîțu să o infirme”, își începe Liviu Iolu postarea pe Facebook. Fostul purtător de cuvânt din Guvernul Cioloș se arată nemulțumit de declarația în care Florin Cîțu îi cere lui Vlad Voiculescu să își asume responsabilitatea pentru fiecare pacient din România, în contextul scandalului privind evacuarea pe timp de noapte a pacienților de la Spitalul Foișor.

„Așa e, doar că fiecare pacient de azi are legătură și cu premierul, care coordonează comitetul de vaccinare militarizat, pentru că doar nu era să se ocupe Ministerul Sănătății de vaccinare, cum se întâmplă peste tot. În România «s-a hotărât» că de vaccinare se ocupă armata, și am văzut și de ce, trebuiau băgați unii pe ușa din spate.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.