Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni dimineață că în cazul evacuării pacienților de la Spitalul „Foișor” din Capitală, pentru a face loc pacienților cu COVID, se poate vorbi despre un „lanț de vinovății”. În cazul schimbării lui Vlad Voiculescu, liderul PNL a spus că cel care cere schimbarea este prim-ministrul, care are sprijinul PNL și al președintelui României. Premierul Florin Cîțu nu a venit la BEX-ul PNL.

Rareș Bogdan a spus că „o țară întreagă a fost șocată de imaginile cu oameni scoși la ora 23:30, la 5 grade, atât erau în București la acea oră, pe targă, acoperiți doar cu o pătură, în scaun cu rotile, foarte mulți în mașini personal și nu în ambulanțe”.

El a spus că înțelege că sistemul sanitar lucrează la capacitate maximă, dar că „cineva trebuie să ne dea explicații”.

Integral pe Digi24Comentarii

noi Bai, libidinosule de Rares B., noteaza-ti in tartacuta aia seaca si pocita, ca, prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

12 aprilie 2021 13:30

Lute Cocota mica ,esti in Bucale !?? pai nu e pacat la mUE e alta !!!

12 aprilie 2021 11:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.