M-am revoltat ca toată lumea cu evacuările de la Foișor. Cum să se facă atât de intempestiv, lipsit de sensibilitate față de oameni? Toată găleata emoțională facebook m-a lăsat apoi cu un gust amar de irațional, ca multe astfel de valuri de emoții care îți lasă după orele inițiale de flux senzația de „folosit”, de rebut mediatic.

Ne-a indignat, pe bună dreptate, evacuarea/ mutarea pacienților dintr-un spital menit să devină adăpost pentru bolnavii de COVID. Ne-am indignat însă și pentru că, în continuare, nu cred că înțelegem criza generată de Covid. Știam că nu sunt paturi la ATI, știam că nu e personal. Și nici nu se caută personal pentru că bani pentru sănătate nu s-au găsit nici în ultimul buget.

Iar de folosirea de către stat a spitalelor private – așa cum s-a întâmplat la alții – la noi nu poate fi vorba. Dacă nici acum, în urgență maximă, statul nu poate prelua o clinică particulară s-o folosească la găzduit pacienți COVID, atunci când?

Integral pe LibertateaComentarii

ion ...a trebuit sa moara multi, foarte multi oameni, ca sa dispara acest USR-ist de doi bani gauriti, Voiculescu ! Trebuie bagat in Tribunal, acest derbedeu, care a provocat moartea unor pacienti. Daca s-a carat acest Derbedeu Viculescu USR-ist, nu inseamna ca scapa de parnaie.

16 aprilie 2021 12:36

xyz Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

13 aprilie 2021 6:57

@Tot pentru insul cu mințile pârjolite de prostie și pupincurism! O știre foarte pe scurt, Cretinelule. Iată profitorii „pandemiei” Covid: In anii 2020-2021, averea globală a celor 2365 de mliardari de pe Terra a crescut cu peste 4 trilioane de dolari! Tu realizezi câte mii de miliarde reprezintă această sumă?! Dacă vrei și detalii, caută-le pe zerohedge.com

13 aprilie 2021 0:49

@Titus Pârjoiescu Ești un cretin cu spume, pârjolitule! Ți-am mai spus o dată de ce, nu-mi mai pierd timpul să-ți explic. Îți spun numai că efortul tău de a răsuci logica nu face decât s-o stâlcească. Nu coronasceptii au inventat Covidul în laboratoarele războiului biologic, dar măcar nu sunt sclavii pupincuriști ai creatorilor virusului.

12 aprilie 2021 23:50

ABCD Prezenta derbedeului Voiculescu Vlad ca ministru la Sanatate, este o jignire si un afront si o provocare urata, fata de Poporul Roman ! Golanul asta de Voiculescu, far' de scoala, far' de meserie, a nenorocit- intr-un an, sistemul de sanatate, cat al II-lea Razboi Mondial in 5 ani. Golanul de Voiculescu USR-istul lu' Geaca Rosie, merita un shoot fix in koor, sa zboare din scaunul de minsitru. Huooo! USR, r-ati ai drak' de derbedei.

12 aprilie 2021 18:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.