Mai mulţi lideri liberali urmează să-şi reitereze, luni, cererile de demitere a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Demisia lui Vlad Voiculescu sau demiterea acestuia dacă refuză să plece a fost solicitată în spațiul public de vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean şi de prim-vicepreședintele liberal Rareş Bogdan.

În criticile sale, Rareş Bogdan i-a vizat şi pe Raed Arafat şi pe Nicuşor Dan, pentru implicarea lor în scandalul evacuării spitalului Foişor.

La aceste atacuri, cei din USR replică spunând că liberalii sunt lezați de faptul că Vlad Voiculescu ar fi încercat să "deranjeze" anumite licitații de interes pentru persoane din PNL.

Ardelean şi Bogdan ar urma să îşi reitereze cererile privind plecarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru luni, când au loc ședințe de conducere la nivelul Coaliției de guvernare şi la nivelul PNL.

Ședința Biroului Executiv Național al PNL ar urma să tranșeze acest subiect înainte de ședința Coaliției.

Rareş Bogdan spune că secretarul de stat Raed Arafat, primarul general Nicuşor Dan şi ministrul Vlad Voiculescu trebuie să vină să prezinte explicaţii în scandalul de la Spitalul Foişor iar dacă explicațiile nu vor fi satisfăcătoare, inclusiv Raed Arafat ar trebui demis.


Comentarii

noi Mortii mamii voastre de golani USR-isti&Co, bai, derbedeilor, Poporul nu va vrea, suntem oripilati de crimele voastre "guvernul meu", intr-un an, ati distrus Tara, cat intreg al II-lea Razboi Mondial. Iar acest Voiculescu Vlad, este apt sa infunde puscaria pt 10 ani.

12 aprilie 2021 13:53

Tevatura cerșirii demisiei! (2) Dar, acest eveniment trage și un semnal de alarmă la nivel național, pentru că situația noilor infectări cu virusul e mult prea mare, motiv pentru care trebuia instituită o carantină mult mai severă poate la nivel național, pentru protejarea populației. În alte țări, s-a impus carantină severă la nivel regional sau provincial, în funcție de situațiile respective, pentru protecția populației și reducerea numărului de îmbolnnăviri. Dar, cum în România, actuala guvernăreală s-a blegit și n-a fost în stare să instituie din nou carantina severă, ce să-i facI? În alte țări, economia funcționează, la muncă fiecare e controlat la intrarea în fabrică cu termometrul, poartă mască pe față 8 ore la muncă, cu excepția servitului mesei și în pauze, unde are la dispoziție locuri amenajate cu păstrarea distanței sociale și paravane de plastic instalate între locurile de servit masa, deci se poate și altfel!

12 aprilie 2021 6:16

Tevatura cerșirii demisiei! (1) Demisia NU rezolvă nimic, iar toată garagața și gălăgia făcută de unii mai gureși, NU rezolvă nici ea nimic. Trebuie găsită o cale de mijloc totdeauna, dar și trebuie evitate situațiile de acest gen, care situații sunt de cele mai multe ori exagerate sau răspândite-n media tocmai pentru a crea stări de anarhie opozantă guvernoiului, oricare ar fi el. Deși situația este șifonată rău de tot, cerberul ministru al sănătății nu e direct responsabil pentru crearea acestei situații, ci acel director sau manager de spital de acolo. Acum, i se poate eventual imputa ministrului lejeritatea și comoditatea de care a dat dovadă, nefiind acolo la fața locului să coordoneze desfășurarea situației create înainte de începutul ei efectiv. În rest, gălăgie aiurea. Voiculescu, o fi al mai bâlbâit și mai timid la vorbărit, dar în acest caz are o responsabilitate minimă, pentru care nu poate fi blamat decât foarte puțin și cu indulgență blamat. MInistrul Voiculescu ar fi trebuit să intuiască faptul că crearea acelei situații și desfășurarea ei sunt extrem de sensibile și tocmai d-aia trebuia organizată treaba cât mai bine și nu în pripă așa cum s-a făcut.

12 aprilie 2021 6:15

Muie Psd De care popor vb jeg de postac Psd-ist @noi..poporul Psd-ist care reprezentati voi imputiti de postaci Psd-isti....tu numai vb in numele poporului ca tu ne reprezinti pe mine...poporul sa saturat de Psd-isti hoti si penali...

11 aprilie 2021 23:13

Muie postacului Psd-ist @noi Mai bou imputit de postac Psd-ist @noi tara a distrus-o imputiti de Psd-isti care ii lingi tu in cur ..si te platesc sa comentezi tu aici.

11 aprilie 2021 22:07

noi Mortii mamii voastre de golani USR-isti&Co, Poporul nu va vrea, suntem oripilati de crimele voastre "guvernul meu", intr-un an, ati distrus Tara, cat intreg al II-lea Razboi Mondial. Iar acest Voiculescu Vlad, este apt sa-nfunde puscaria pt 10 ani.

11 aprilie 2021 19:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.