Mai nou, marile scandaluri se petrec în weekend, cînd nimeni nu se așteaptă și cînd instituțiile au mîini, picioare și capete de lemn.
1. Comandantul Acțiunii,”colonelul” Arafat (unii îi zic Ayatolahul) a luat un acord de la aerianul ministru Vlad Voiculescu și a pus la cale transformarea Spitalului Clinic de Ortopedie Foișor în spital de suport Covid sau Covid 19.
2. Medicii de la Foișor s-au opus și operațiunea s-a amînat pînă seara tîrziu, cînd s-a transformat într-un scandal de proporții naționale. Un scandal medical, politic și civic pe care nimeni nu-l prevăzuse.
3. Reprofilarea Spitalului Clinic de Ortopedie Foișor (și a oricărui alt spital) ar putea fi decisă în situații de catastrofă sau de calamitate, inclusiv sanitară.
4. Felul în care s-a desfășurat transferul bolnavilor sau externarea acestora ne arată cît de pregătite sunt instituțiile publice pentru situații de urgență. De la reglementări la organizare, planificare, la coordonarea logistică și comunicare publică, totul este un dezastru.

Integral pe CotidianulComentarii

xyz Alooo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE sec. XXI, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii. Bolnavi scosi noaptea din spitale, si aruncati in camioane transportati nu-se-stie-unde, ticalosii comise de sceleratul Adolf Hitler si de bolsevicii lu' Stalin, in anii 45'-55', reeditate in Romania "guvernului meu".

12 aprilie 2021 8:06

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat, al presei de căcat din România Bunul și dragul meu tovarăș și pretin, Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim țucălar al aceluiași partid împuțit, ne delectează cu un căcat de articol editorial de circ mediatic, pentru care ar merita premiul Oscarul de Căcat. Editorialul e extrem de reușit, el critică tot și pe toți, inclusiv PSD-ul care-l plătește pe Cornel Nistorescu cu munți de bănet de la bugetul statului, ceea ce mă cam îngrijorează, dar în sfârșit! Cică, mamelucii castrați ai PSD-ului în frunte cu Ciolacu șu cu cadâna Gabi Firea, s-au dus nenică tocmai la mama dracului la Satu Mare ca să-l ungă într-o funcție bine plătită pe un aplaudac slugă al PSD-ului, faină treabă! Muie PSD! Are o singură mare dreptate, mălăețul boșorog babornițit Nostorescu în articolul lui, anume transformarea sau reprofilarea unui spital românesc ar putea fi decisă numai în caz de calamitate sau de catastrofă. Păi, atunci mă-ntreb și eu. toată tevatura asta cu starea de urgență la nivel național și mondialist cu virusul ăla care-i mai mare decât capra covid-lui, ce pula calului este? Nu e calamitate sau catastrofă sau stare de urgență națională? Chiar dacă nu e carantină la nivel național, așa cum ar fi fost normal? Păi, să nu-mi bag eu toată Euro-Pula în gura și-n capul mare, pătrat și gol al bunului și dragului meu tovarăș și pretin? Muie Cornele! Te-n gură de răspândac leșinat și babornițit și mălăeț ce ești tu!

12 aprilie 2021 6:49

ABCD Alooo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE sec. XXI, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii. Bolnavi scosi noaptea din spitale, si aruncati in camioane transportati nu-se-stie-unde, ticalosii comise de sceleratul Adolf Hitler si de bolsevicii lu' Stalin, in anii 45'-55', reeditate in Romania "guvernului meu".

11 aprilie 2021 18:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.