Ludovic Orban pierde sprijinul PNL Bucureşti, chiar dacă Violeta Alexandru a făcut presiuni pentru ca organizaţia să îl susţină pentru încă un mandat în fruntea partidului.

La şedinţa la care urma să se voteze rezoluţia de susţinere trei şefi de filială au absentat. Surse politice spun însă că cei trei lideri de filială fac front comun împotriva lui Orban şi nici împotriva Violetei Alexandru.

Vorbim despre Pavel Popescu, preşedintele PNL Sector 4, Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6 şi Cristian Băcanu, preşedintele PNL Sector 5. Aceştia au absentat de la şedinţa PNL în care trebuia să se voteze rezoluţia de susţinere a lui Ludovic Orban pentru încă un mandat în fruntea partidului.

Potrivit surselor, aceştia au făcut front comun împotriva lui Ludovic Orban. Practic, se dau cărţile pe faţă în acest moment. Începe războiul împotriva lui Ludovic Orban.

Preşedintele actual al PNL este pe cale să piardă organizaţia Bucureşti, în contextul în care Violeta Alexandru a încercat să facă presiuni, de mai bine de o lună, şi să îi preseze pe cei din Bucureşti să dea această rezoluţie de susţinere a lui Orban, astfel încât preşedintele PNL să se bazeze pe declaraţii publice şi mai apoi să le spună celor din filiale că nu îşi pot schimba punctul de vedere odată ce public şi-au asumat răspunderea pentru susţinerea sa.

Şi nu doar împotriva lui Ludovic Orban începe războiul, ci şi împotriva Violetei Alexandru pentru că Ciprian Ciucu sau Cristian Băcanu ar putea fi contracandidaţii Violetei Alexandru pentru organizaţia PNL Bucureşti.

Ei doresc să o îndepărteze pe aceasta de la şefia organizaţiei.


Comentarii

xyz Aloo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

10 aprilie 2021 12:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.