Președintele USR, Dan Barna, spune că îi pare rău de suferința prin care trec pacienții evacuați de la Spitalul Foișor și de momentele dificile prin care trec, dar România este în război cu COVID-19 și fiecare minut poate însemna o viață salvată.

Președintele USR, Dan Barna, scrie, vineri noaptea, pe Facebook, că România esteîntr-un război și inamicul se numește Covid-19, care „nu are niciun cod de onoare, principiu sau regulă”.

El spune că regretă situația creată la Spitalul „Foișor”, dar fiecare minut poate să însemne o viață salvată: „Trebuie să faci ceea ce e de făcut, cu resursele, procedura si mijloacele de care dispui, chiar dacă nu sunt cele ideale”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Măi muie mă, tu bați câmpii în stil barbar cu privire la marxism și neomarxism! Înțelege și tu odată că eu, fiind de felul meu naționalist (nu și șovin), nu pot să fiu neomarxist și nici KGB-ist! Atât vechii marxiști, cât și neomarxiștii au în comun orientarea internaționalistă. Primii visau la revoluția mondială, care să instituie un guvern global, mizând pe internaționalismul proletar (care s-a dovedit a fi o iluzie!), în timp ce ideologii neomarfxismului au căutat alte căi de realizare a Noii Ordini Mondiale, bazate pe manipulare, deznaționalizare și imbecilizare a populației, precum și instituirea unui guvern mondial, pe care să-l conducă eltele superbogate ale planetei. Soluția neomarxistă a fost gândită după ce regimuile socialiste, atât cel bolșevic, cât și cel nazist au eșuat în naționalism! Filiația marxism-neomarxism, cu scopuri similare, dar cu căi și mijloace diferite, este aidoma celei dintre vechii securiști, care mai aveau și ceva rudimente de patriotism și naționalism, și fii lor, neosecuriștii, deveniți globaliști convinși pe măsură ce s-au dumirit că neomarxismul globalist este cel care le asigură un ciolan mai mustos și mai gustos. În rest, dragă Muie, nu comiți decât o încercare jalnică de a justifica golăniile și prostia junilor neomarxiști ajunși prematur la butoane! Păcat! Dacă ai fi cât de cât mai cinstit cu tine însuți, nu te-ai coborî la asemenea justificări. Vreau să cred că nu ești chiar atât de naiv și nici de josnic!

11 aprilie 2021 10:54

Muie postacilor Psd Asa f*****a in gura de imputiti de postaci Psd-isti care comentari aici atacati-l pe Barna la ordinul gunoielor de hoti si penali Psd care va platesc...sunte-ti mandri ci analfabetul Ciolacu,,cu sir tractor Stanescu cu prostul de Grindeanu..cu balbaitul securist Dancu..faceti atunci un guvern in Psd ...sau aduceti inapoi pe Dancila ,Carmen Dan,,Andrusca..Cuc..ce nesimti pot fii acest hoti si penali Psd care au distrus tara cand au fost la guvernare au furat tot ce sa putut sau pus stapani pe tara ...

11 aprilie 2021 8:14

Ete na! (2) Acum, să fim onești, sunt indivizi pe planeta asta care n-au absolvit nici măcar liceul, dar sunt manageri ai unor mari companii și au averi considerabile de ordinul miliardelor de dolari. Dar, pentru un ministru membru al unui guvern de oriunde, e recomandabil ca persoana să aibă niște studii superioare ca lumea, pentru că așa e normal și omenește. Directorul de la spitalul ăla de ortopedie e direct răspunzător pentru toată tărășenia, iar ministrul așa cum e el și aparent cu musca pe perucă, nu poate fi blamat. Ministrul sănătății, cu toate bâlbele lui și cele câteva neânțelegeri, nu numai că poate fi tolerat, dar poate fi și înțeles de niște situații extreme provocate de molima mondialistă cu virusul ăsta păcătos, iar cele ce se-ntâmplă pe tot mapamondul confirmă tragicul și dramatismul care lovește peste mai tot locul. Calm, deci!

11 aprilie 2021 8:08

Ete na! (1) Muistul Paulus, un kaghebist acoperit de la PSD și fost securist ceaușist, neo-marxist înrăit al PSD-ului, se tot screme să-i acuze pe ăștia de la USR că chipurile ei sunt neo-marxiști. Partid mai neo-marxist decât PSD-ul NU există la noi în România. Acum, să revenim la subiect și tevatura asta cu evacuarea în pripă a pacienților de la spitalul respectiv. E evident că directorul spitalului e direct responsabil pentru toată tevatura. Ministrul așa cum e el cu ce e răspunzător? Referitor la studiile lui Voiculescu, individul are deocamdată dezvăluită numai acea diplomă de masterat obținută de la o universitate austriacă sau germană, problema e că acea diplomă nu se putea obține în opinia mea dacă Voiculescu era numai absolvent de liceu de 12 clase, el trebuie să aibă și o facultate făcută-n România la bază. Tocmai de aceea Voiculescu ar trebui să-și arate la toată nația studiile absolvite, ca să-nchidă gura neâncrezătorilor, sau să-și ia tălpășița dacă e un individ fără studii superioare.

11 aprilie 2021 8:07

Sfântă ipocrizie! I-auziți ce e în stare să spună jigodia asta! „Dragii mei grav bolnavi, vă mulțumesc pentru acceptarea cererii noastre să muriți cît mai repede”

11 aprilie 2021 8:03

Derbedeul ăsta este de o nesimțire cruntă” El și toată haita userist-neomarxistă! Ne insultă inteligența cu răstălmăcirile lor ale adevărului. Chiar atît de proști ne cred? Ei care nu au mai învățat nimic prin facultăți, care cumpără diplome, care șmenuiesc actele de studii, care falsifică și fură alegerile, care dispețuiesc morala și virtuțile umane, care jefuiesc în mod nerușinat banii țării, ei care strigă „fără penali”, dar se luptă pe viață și pe moarte să gâtuiască justiția. De vomă, nu alta!

10 aprilie 2021 17:44

Je Nu băi Bârnă, tu nu esti in război cu Covidul, tu esti in război cu PNL ca să acaparezi toată puterea, numai ca oamenii te vor alunga si strivi, cu tot cu analfabetul tau Voiculescu. Dacă tot vorbesti de război, de ce nu ati evacuat Spitalul Militar Central, Gerota, Elias si Balotesti, sau le țineți pentru voi? La cata tensiune este acumulata în acest moment, am impresia ca această decizie este data special ca să isbucnească ceva violent si sangeros, de care să vă folositi voi. Ce se intâmplă e prea strigător la cer si fii sigur ca mamaliga va exploda !!!

10 aprilie 2021 11:29

xyz Taca-ti fleanca, bai, derbedeule Barna USR-ist, cinic si nesimtit, cui multumesti tu, bai, USR-istule de zero barat, cara-te drak' cu Voiculescu Vasilica retardatul ala ! Aloo! Geaca Rosie ia-ti "guvernul meu" de criminali, si carati-va, drak' dupa conturile bancare pe care le-ati stors din Buget. Imagini apocaliptice la TV si pe viu - din spitalele romanesti, in UE, cu bolnavi TBC, operati ieri, cu dureri de nesuportat - scosi cu forta si aruncati nu se tie unde ! Capitala se va umple acum, si de TBC, Heptatita, HIV, si alte infectii, cauzate de nenorocirea de guvern, cu care s-au pricopsit romanii.

10 aprilie 2021 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.