Prinţul Philip a murit, astăzi, la vârsta de 99 de ani, iar potrivit protocolului a fost demarată operaţiunea "Forth Bridge".

Operaţiunea, pregătită din timp de echipa Casei Regale şi autorităţile britanice, poartă numele unui pod situat între regiunile scoţiene Edinburgh şi Fife.

Numele de cod al anunţului morţii prinţului Philip a fost "Forth Bridge is down!".

Începând de astăzi, Regatul Britanic intră într-o perioadă de doliu naţional, iar steagurile vor fi coborâte în bernă.

Prinţul Philip, Duce de Edinburgh şi soţ al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, a avut indicaţii clare şi chiar a participat la repetiţii ale propriei înmormântări.

Soţul reginei a specificat că nu îşi doreşte funeralii de stat şi că preferă o ceremonie discretă la Capela St. George din Windsor, în stil militar, urmată de înmormântarea de la Grădinile Frogmore din apropierea Castelului Windsor.


Comentarii

@Prințului Phillip... Hadevărul ecce că n-a zis că și-ar fi dorit să devină un MICROB după moarte, care să distrugă omenirea, ci un VIRUS care... Virusul se pare că a apărut, deci și-a văzut ideea înfăptuită. Să vedem însă dacă el se transformă într-unul mai eficient, sau rămâne un simplu cadavru de muritor ca oricare altul. Mizantropia sa uluitoare trebuie să rămână însă în istorie, atâta timp cât aceasta nu este ștearsă cu totul din memoria umanității. Cât va mai exista și aiasta, desigur...

10 aprilie 2021 7:03

Pfinșului Philip, unul dintre marii ocultiști ai lumii, să-i fie țărâna ușoară ca piatre ded moară! După filozofia pupincuriștilor, despre morți, numai de bine. Trebuie evocată însă și mizeria din nădragii mortului. Una din declarațiile sale cele mai scandaloase a fost că și-ar dori ca, după moarte, să se transforme într-un microb care să distrugă omenirea!!! Ăsta da umanist! ”Umanismul globalist”. Nepotu-su, prințul Williams, duce de Cambridge, s-a trezit și el să gungurească precum că am fi deja „prea mulți pe planetă”. De unde se vede că din stejar, stejar răsare...

9 aprilie 2021 18:15

je Dumnezeu sa-l odihneasca, pe Alteta Sa Regala printul Philip al Regatului Unit al Marii Britanii, a fost un model de sot, tata, bunic, conducator al acestei Tari marete si prospere ! Soldat in al II-lea Razboi Mondial, printul Philip, a aparat mereu valorile libertatii si democratiei pentru oameni.

9 aprilie 2021 15:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.