Experții sunt de părere că unii dezinfectanți pot fi eficienți, iar printre aceștia se numără și oțetul. Iată care sunt rezultatele ultimelor studii.

În ultimul an, pandemia de coronavirus ne-a schimbat complet viețile, dar ne-a și învățat cum să ne adaptăm. Pe lângă proviziile făcute cu măști, dezinfectante de mâini și chiar hârtie igienică, dezinfectanții continuă să dispară rapid de pe rafturile magazinelor. Dacă te lovești de situația în care să nu mai găsești dezinfectanți atunci când ai cea mai mare nevoie, poți lua în calcul variantele naturale precum oțetul sau uleiul de arbore de ceai.

Acum că ai văzut pe listă ”oțet”, probabil te întrebi dacă funcționează pentru uciderea virusurilor și patogenilor, inclusiv a noului coronavirus. Este important să menționăm că nu există suficiente date care să sugereze ce ar putea distruge virusul SARS-CoV-2, care produce COVID-19, de pe suprafețe, iar asta pentru că a fost recent descoperit. În multe dintre cazuri oamenii de știință își asumă că această metodă funcționează similar altor virusuri, așadar poate funcționa și împotriva SARS-CoV-2.

Integral pe Ce se intampla doctoreComentarii

CH3-COOH, evident puțină atenție la concentrație pentru ”grupul de comunicare strategică și guvenanți recomandăm cu căldură, în concentrație maximă, H2-SO4.

9 aprilie 2021 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.