Dacă tot îţi dai viaţa pentru Patrie, fă-o măcar în numele Adevărului, şi nu al Minciunii - altminteri ori eşti demagog, ori eşti nepermis de naiv. Ofer acest sfat, gratuit şi dezinteresat, celor mai dispuşi dintre politicieni să-şi dea viaţa pentru Neam şi Ţară, pe care îi găsim în Alianţa pentru Unirea Românilor.

De la liderul AUR George Simion mari aşteptări nu prea am. Pare genul de politician care şi-a clădit cariera pe trei piloni: lozinci, sloganuri şi hârjoane cu jandarmii. În schimb, de la celălalt lider al partidului, Claudiu Târziu, am oarece pretenţii. Nu doar pentru că mă ştiu cu el de aproape 30 de ani, dintre care vreo 7-8 am fost colegi prin diverse redacţii, ci şi pentru că, de când AUR a intrat în Parlament, Claudiu Târziu şi-a creat imaginea că el ar fi partea raţională, logică şi rezonabilă a conducerii bicefale a partidului.

Acum câteva zile, sub titlul „Ce interese apără Guvernul?”, Claudiu Târziu a publicat pe pagina sa de Facebook un fel de Decalog, mai exact un set de zece întrebări pe care spune el că i le ridică modul în care este gestionată pandemia. Primele două mi-au atras în mod deosebit atenţia: în primul rând pentru că sunt larg răspândite în comunitatea coronascepticilor, şi în al doilea rând pentru că sunt relativ uşor de verificat.

Integral pe AdevărulComentarii

Diperatul și constipatul Paulus, se dă de ceasul morții! Măh constipatule neo-marxiast, mai neo-marxist decât tine și decât partidul împuțit PSD NU există-n România, punct. Cât despre madam Scroafa Șoșoacă, sărmana bărbată e tot mai idioată pe zi ce trece, că femeie nu prea arată a fi, e un fel de bărbălău cu fustă, care grohăie mult și tare, face zarvă degeaba. Toată tevatura ăstora de la Legiunea Împuțită AUR nu e decât un alt fel de circ a la WC Tudor, un fel de scremere-n draci pentru a crea anarhie, confuzie și haos, atât. Vă-n gură cu scroafa voastră de Șoșoacă și cu Gâgâ Întârziatu ăla cu mutra lui de sfânt constipat, co-mahăr cu ălălalt legionar cu moacă patibulară de zici că-i frate cu Horia Sima sau cu Zelea Codreanu, niște fătălăi leșinați și o scroafă exclusă din turma lor de patrupede, niște Loaze amărâte, niște cozi de topor neo-peremiste fasciste împuțite. Muie AUR!

11 aprilie 2021 8:50

Diperare, numele tău ecce ȘOȘOACĂ! Toată burtăverzimea neomarxistă, căreia îi pute idee de stat național român, de identitate națională, de istorie națională, de Eminescu și de dumnezeiescul folclor românesc, care trădează o spiritualite milenară, se cutremură și intră în delir obsesional cum că trezește Șoșoacă mămăliga națională în români! Acest Liviu Abraham nu este decât una din trompetele celor care ne vor vândută și cenușa din vatră și să valorifice până și sacii din plastic în care sunt aruncați în gropi săpate cu escavatorul românii uciși de o pandemie inventată și întreținută cu o grijă feroce să nu se stingă prea curând!. Păi cum să nu aibă ce să vă arunce în cap „vaca aia” de Șoșoacă, cum îi ziceți voi? Vă aruncă în cap adevăruri irefutabile și bine face! Taci și înghite, spuneți voi oricărui român care se revoltă. Vine însă ea cândva și mămăliga fierbinte pe care va trebui s-o înghițiți pe nerăsuflate!

10 aprilie 2021 7:36

ABCD " Reprezentanta USR-PLUS a comparat situația pandemică actuală cu epidemia de ciumă izbucnită la Moscova în anul 1771." Fa, cretino si jegoaso de USR-ista, Capitala este ingropata in gunoaie, parcul Herastrau ingropat in gunoaie, sect.1 ingropat in gunoaie - nenorocirile astea de Evul Mediu comise de USR-istii jegosi si puturosi Nicusor Dan si Clotilda dementa. Fa, drogato de USR-ista, bucurestenii vor depune tot gunoiul la poarta Primarului de rahat USR-ist Nicusor Dan, si la dementa de Clotilda sect.1. Alooo! Geaca Rosie, pune o vorba rea/buna pe langa rezistacii tai USR-isti, sa curete Capitala de gunoi.

9 aprilie 2021 14:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.