Premierul Florin Cîțu susține că are o relație bună cu actualul președinte al PNL, Ludovic Orban și a evitat să spună, în cadrul interviului acordat Newsweek LIVE, dacă va concura cu acesta pentru șefia liberalilor.

După numirea lui Florin Cîțu în funcția de prim-ministru, au circulat și continuă să circule informații despre rivalitatea care ar fi intervenit între acesta și Ludovic Orban, pentru că ambii ar viza să obțină președinția PNL la următorul congres al partidului.

De asemenea, presa a scris despre faptul că acest congres ar putea avea loc în vară, fapt ce l-ar avantaja pe Ludovic Orban, actualul președinte al liberalilor, sau în toamnă, moment care l-ar avantaja pe Florin Cîțu, care ar avea astfel răgaz să adune un număr cât mai mare de liberali de partea sa.

Integral pe NewsweekComentarii

xyz Cititi un genial comentariu, si, deveniti astfel, mai destepti : "Fă idioat-o, Evul Mediu n-a fost chiar atât de întunecat pe cât crede analfabetismul din creierele voastre lustruite pe feisbuci. În Evul Mediu, barbarii căre năpădiseră Europa și Nordul Africii au muncit din greu să salveze prin copiere capodoperele culturii antice, iar școlile de copiști înființate pe lângîă mânăstiri s-au transformat cu timpul în universități, în cadrul cărora învățăceii au început să creeze opere originale. Dintre aceștia s-au ridicat geniile Renașterii, Un Dante Alighieri, mai apoi „marele Will”. Tot în Evul Mediu s-au ridicat marile cadedrale ale lumii, iar alături de credințele religioase a înflorit o întreagă spiritualitate bazată pe morală, ba s-au atins și performanțe uimitoare în știință, în special în Bizanț, lumea arabă și China. Cei de pe vremea aceea nu-și cumpărau diplome universitare cu bani și puneau bazele morale și științifice ale secolelor următoare. Se compară moravurile voastre, decadența și depravarea cu asceza călugărilor din catacombele Kievului, care creau opere de mare spiritualitate și frumusețe la lumina opaițelor din firidele pe care și le săpau sub pământ, unde și mureau? Se compară lăcomia voastră de bogăție și putere cu aspirația acelor oameni spre puritate și cunoaștere, sau depravarea voasgtră LGBT-istă cu valorile morale ale acelor oameni care se sacrificau pentru familiile și neamurilor lor? Hai sictir, analfabetă cu drogul în nas!" Se aplica oricarui/oricarei USR-ist de zero barat.

9 aprilie 2021 11:10

O samă de naturi criminale La 14 ani de la producerea evenimentului, gazetarul Mihai Eminescu, în spiritu-i caracteristic, scria în presa vremii că respectiva conspiraţie „n-ar fi izbutit nicicând dacă o seamă de naturi criminale, care spre ruşinea ţării şi a oştirii, făceau parte din puterea armată, n-ar fi ridicat cu laşitate mâna lor nelegiuită contra Domnului ţării”. A fost vorba, printre alţii, de maiorul Dimitrie Leca, şeful gărzii palatului domnesc şi de colonelul Nicolae Haralambie, comandantul artileriei. Lista întocmită de Nicolae Iorga mai cuprindea pe coloneii: D.Creţulescu, Berindei, I.Călinescu, Gheorghiu, căpitanii: Mălinescu, Lipoianu, Handoca, Costiescu, Candiano-Popescu, Constantin Pilat. Fiecare dintre aceştia fuseseră atraşi de gruparea liberală condusă de Ion C. Brătianu şi C.A. Rosetti, formată în jurul „Societăţii Progresului” şi au primit, pentru ajutorul dat loviturii de palat răsplată pe măsură.

8 aprilie 2021 15:07

Trădarea coloneilor - cei ce se pensioneaza la 42 ani, unii HABAR n-au să pună încărcătorul la un pistor mitralieră! .............................. Consideraţii potrivite şi pentru lovitura de palat din 11/23 februarie 1866, prin care domnitorul Al.I. Cuza a fost obligat să abdice, deschizându-se calea aducerii pe tronul ţării a unui domn străin, în persoana lui Carol de Hohenzollern – Sigmaringen. Lucru mai puţin obişnuit şi cunoscut, unul dintre principalii participanţi la conspiraţie, colonelul N. Haralambie a trădat nu pentru foloase materiale sau de altă natură, ci pentru a obţine graţiile unei frumoase femei, aparţinătoare unei familii liberale, misterioasa doamnă C.

8 aprilie 2021 15:06

Trădătorii lui Cuza Alexandru Ioan Cuza a intrat în istoria României ca domnitorul care a pus bazele statului român modern – însă stilul său autoritar a dus la neînţelegeri aprige cu clasa politică românească. După şapte ani de domnie, Alexandru Ioan Cuza a căzut victima “Monstruoasei Coaliţii” a liberalilor şi conservatorilor. Mai mulţi militari care îi juraseră credinţă domnitorului şi-au călcat cuvântul şi au participat la acţiunea de detronare. Însă mai înainte de această ultimă trădare, Alexandru Ioan Cuza fusese trădat în repetate rânduri de omul său de încredere, Dimitrie A. Sturdza – care avea să ajungă prim-ministru.

8 aprilie 2021 15:03

Domnule Cîțu aveți grijă, PNL are în sânge TRĂDAREA!!!!!

8 aprilie 2021 15:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.