●Româno-creștinul absolut, liderul AUR, George Simion, ne prezintă pe fbk-ul său, cu mare încântare, un copil de 7 ani, din gura căruia, stimați Republicani, ies aceste cuvinte:

„Mor românii în spitale/Peste tot e numai jale/Dar voi nu simțiți durerea/Arde-v-ar focu averea/Nu mai știm ce zi e mâine/Și trudim pe-un colț de pâine/De tineri suntem bătrâni/Lua-v-ar naiba de păgâni/Oamenii de voi se tem/Și de-aceea vă blestem/Liniștea să n-o găsiți/Toată viața cât trăiți/Familia să vă fie/Dezbinată și pustie/Ca întreaga Românie/ Ce-ați dat-o pe datorie/Doamne știu că fac păcate/Iartă-mă dacă se poate/La câte necazuri sunt/Iadu-i parcă pe pământ”.

N-am dat înregistrarea cu vocea copilului, gândindu-mă că, peste niște ani, s-ar putea să-i fie rușine și groază s-o audă.

Integral pe RepublicaComentarii

Măi muistule poponar Paulus, mai bine l-ai lăsa pe CTP să-și scoată duda din nădragi și să-ți aghezmuiască una cu ea-n cap, că ș-așa n-ai minte deloc. Poate așa-ți vine și ție mintea la cur, că perechea de buci pe care o porți pe proprii umeri nu e cap deloc. Stai cuminte și nu te mai screme cu diagnosticul bolilor ălora complicate, e mult prea complicăcat pentru tine, luzărule. Tu, care ești șlefuit în neo-marxism pesedist moscovito-rusofon, nu ești mârlan, ești troglodit de-a binelea. Muie Paulus!

9 aprilie 2021 1:39

CTPulea mai depășește o dată orice culme a mârlaniei! Ca să vă convingeți, citiți toată grohăitura! De fapt, individul suferă de un sindrom numit de psihosociologi „efectul Dunning-Krueger”, potrivit căruia, cu cât prostul e mai prost, cu atât e mai fudul și se crede mai dăștept. De fapt CTP nu e prost deloc, ci chiar deosebit de inteligent, dar are și alte două „calități”, care îl aruncă înapoi în groapa psihopaților. El nu se mulțumește să fie considerat deosebit de ingteligent și de cultivat, ci se consideră CEL MAI DĂȘTEPT, MAI CULT ȘI MAI CIOCLOPEDIST din toată lumea și din toate timpurile, ceea ce, evident, e caracteristic nu numai unui prost închipuit de rând, ci și unuia mai cu moț! A doua mare „calitate” o constituie ticăloșia altoită pe un viguros trunchi de mârlănie! El este din ăia care nu se sfiesc să-și scoată scula din nădragi și să... Doamne ferește!

8 aprilie 2021 16:06

Și ce, nu este adevărat? Tu care ești plătit să scrii, după cum îți cântă șeful, normal să nu fi deacord. Ghinion, dl. CTP, ceea ce spune acel copil coincide cu realitatea! Așa că, poți mătăluță să zberi până-ți vine părul în ochi!!!

8 aprilie 2021 14:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.