Medicul Dragoş Daviţoiu, manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, managerul interimar al Institutului Oncologic Bucureşti, Bogdan Tănase, și şeful UPU-SMURD Bucureşti Ilfov, Bogdan Oprița, au participat duminică la conferința de presă organizată de Ministerul Sănătății, în contextul creșterii numărului de infectări și a agravării situației din secțiile de Terapie Intensivă pentru pacienții cu COVID-19.

Dragoș Davițoiu a descris al treilea val ca fiind ”foarte grav” și a făcut un apel ferm la populație pentru respectarea măsurilor luate de autorități pentru a limita internările și pentru a da o gură de aer sistemului medical supus în prezent unei presiuni foarte mari.

„Noi am deschis acum două-trei săptămâni 35 de paturi de terapie intermediară, terapie intermediară însemnând pacienţi cu criterii de admisie în terapie intensivă, dar care nu necesitau intubaţie la acel moment dar care aveau necesar crescut de oxigen şi formă gravă a bolii. Vreau să vă spun că le-am umplut în 24 de ore cu pacienţii noştri, care se adresau spitalului.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Bai, Voiculescule, incult si prost (nascut prost), tupeist nerusinat, indraznesti sa bagi la gramada - al II-lea Razboi mondial, conflagratie in care si-au sacrificat vietile, astfel: 20 milioane civili sovietici, 10 milioane soldati sovietici, 30 milioane americani, candieni, francezi, englezi, evrei, etc (ALIATII) cu distrugerea civilizatiei in Europa - sacrifcii pentru salvarea democratiei si libertatii incendiata la propriu de criminalul in serie psihopat nazist Adolf Hitler, deci, sa bagi la gramada inculturii tale Voiculescule, cu razmerita din '89 din Romania, cu cateva sute de victime, dar, culmea sadismului si nesimtirii, cu 4 milioane "revolutionari" grasi si frumosi, care de 32 ani, se tot inmultesc pe banii Bugetului. Astia sunteti, voi, rezistacii niste "coada clasei" precum acest sinistru Voiculescu...

5 aprilie 2021 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.