PNL Dâmbovița anunță că îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului, la congresul din acest an. Decizia a fost luată duminică cu unanimitate de voturi. Filiala este codusă de un apropiat al lui Orban, deputatul Virgil Guran.

„Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița, întruniți în ședință în data de 24 martie, au hotărât, cu unanimitate de voturi, să susțină candidatura lui Ludovic Orban pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal, care va avea loc în cursul acestui an.

Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dâmbovița consideră că realegerea lui Ludovic Orban în funcția de Președinte al Partidului Național Liberal reprezintă garanția stabilității în interiorul partidului, un reper important, mai ales în condițiile în care Partidul Național Liberal face parte din coaliția aflată la guvernare, într-un context deloc ușor”, se arată într-un comunicat de presă.

Integral pe Digi24Comentarii

O.L. nr. 1 din Pocreaca Susține ferm și fără echivoc, atât pe dl. Orban, cât și pe dl. Câțu, astfel încât indiferent cine va câștiga NOI VOM CÂȘTIGA!!!! VIVAT POCREACA!!!!!

25 martie 2021 15:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.