Prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, anunta ca miercuri au început discuţiile între PDL, PNŢCD, Noua Republică, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta şi Fundaţia Creştin-Democrată în vederea încheierii unei alianţe electorale pentru alegerile parlamentare din noimebrie.

Europarlamentarul PDL scrie pe blogul personal că există câteva puncte agreate, printre care şi că alianţa de centru-dreapta este, de fapt, o alternativă la USL.

"1. scopul alianţei este definirea unei alternative la Uniunea Social Liberală; 2. fiecare formaţiune îşi menţine identitatea politică, acceptând criterii de integritate comune pentru candidaturile ce vor fi prezentate la viitoarele alegeri legislative", scrie Preda.


Totdată, democrat-liberalul precizează ca "mai multe grupuri de lucru vor pregăti detaliile politice şi juridice care ar putea conduce, în cazul cel mai fericit, la încheierea alianţei electorale de centru-dreapta peste 3-4 săptămâni".

Integral pe România LiberăComentarii

cioc.boc.iok ce inteligent arata si acest cristi-"telectual" portocaliu la minte si-n cerul gurii ! Panopticumul de avortoni pedelakei merita trimis la Colectia Dr.Mina-Minovici !

3 august 2012 18:23

Noua alianță de dosul dreptei bolșevice! Problema e că PDL după ce în perioada 1990-2007 a fost un partid socialist și membru al Internaționalei Socialiste, și-a schimbat numele numai pentru că 2 politruci rebutați au fugit de la PNL la PD, iar acum acești bolșevici fătați de FSN în 1992 când FSN s-a scindat în PSD și PD devenit PDL se bat cu cărămida-n piept cum că sunt liberaliști și sunt de dreapta? Ar trebui ca legea partidelor politice să permită funcționarea unui partid politic numai dacă are membri de partid reali, nu cei inexistenți. Pentru că Unpr care e o gașcă de dezertori a devenit partid neavând nici măcar membri de partid, ci numai câteva loaze care s-au autointitulat lideri. Ar trebui ca orice partid politic de pe scena politică românească să poată funcționa legal numai dacă are membri de partid reali cotizanți. Iar această lege să interzică traseismul politic cu desăvârșire, pentru a nu se mai permite țigănia existenă cu emigrarea politică a membrilor de la un partid la altul, mai ales pe perioada când membrii respectivi sunt aleși în legislativul țării pe perioada unui mandat fix de 4 ani. De asemenea durata mandatului prezidențial trebuie readusă la cei 4 ani obișnuiți, deoarece prin ipocrizia PSD s-a mărit perioada mandatului prezidențial la 5 ani, deoarece Adrian Năstase ar fi vrut să ajungă prezident și el pe 10 ani ca Ion Iliescu cel care a avut două mandate de 4 ani și un mandat interimar de 2 ani între 1990-1992. Iar Adrian Năstase a ajuns președinte la Jilava, unde-l așteaptă pe Băsescu să-i numere toate ouăle pentru toate zilele pe care actualul președinte suspensor le mai are să mai facă umbră pământului degeaba!

2 august 2012 19:25

blonda si piticu o s-o luati pe centru in gura si in toate gaurile cat de curand in frunte cu ungureanul vostru care a spionat Romania in loc sa faca invers. In puscarie pe viata cu el si chiorul securist.

2 august 2012 12:56

MARIAN CRIST, EU TE STIAM BAIAT DESTEPT, CE SE INTAMPLA CU TINE, DE CE TE VINZI ASA DE IEFTIN, CUM POATE UN INTELECTUAL CA TINE SA STEA LANGA UN OM CA UNGUREANU SI IN PREAJMA ACESTUI NEAMTU. NU AI VAZUT NICIODATA UN TEST PSIHOLOGIC, UITATE LA FETELE LOR SI LA FETELE CELOR DIN TESTELE PSIHOLOGICE, NU ITI SPUNE NIMIC ACEASTA, SUNT NISTE PSIHOPATI, NISTE OAMENI CARE SUNT AVIZI DUPA PUTERE, CARE SE ASCUND IN SPATELE CELOR CARE DETIN PUTEREA LA UN ANUMIT MOMENT. AI FRAT TU CU BLAGA, VIDEANU, BERCEANU, UDREA, ANASTASE, CEZAR PREDA SI AS MAI PUTE CONTINUA, TU NU TE REGASESTI LANGA EI, PLEACA CAT MAI E TIMP CA TE COMPROMITI. UN SIMPATIZANT AL PROFULUI PREDA

2 august 2012 10:22

cei ce stiu Hoti la hot trage

2 august 2012 10:13

adrian Cristiane!!! FACETI TOT ceea ESTE NORMAL ca CEI care doriti sa va reprezinte sa FIE PROFESIONISTI si MORALI!!!sunt uni din PDL care va fac DE RAS!!!ex:tabara valeriu,adrian Radulescu,berceanu am spus doar cateva personaje care v-au facut NUMAI DESERVICIII si lor SPAGI!!!pe vremuri exista o politica de cadre si ERA BINE!!!au ajuns in functii de conducere cei care NU AU AVUT calificarea necesara si ca MORALITATE NISTE JIGODII !!!ATENTIE aveti capacitatea sa indreptati lucrurile!!!!BAFTA!!!

2 august 2012 9:14

bb.dk noa dreapta....... iudaizarea Romaniei toti liderii dreptei sint preoti de diferite curente orientari si pocaiti din SUA in primul rind atasati Axei si aliantei NATO aceasta elita legionaro - securista politico religioasa care cuprinde toate sectele si religiile din Romania inclusiv bisrica ortodoxa ......

2 august 2012 9:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.