Elevii nu vor mai fi vaccinaţi în şcoli! Părinţii ar trebui să-i ducă pe cei mici, de acum înainte, la medicul de familie, pentru imunizarea obligatorie .

Decizia, luată de Ministerul Sănătăţii, a stârnit deja controverse.

Medicii de familie se tem însa că astfel va scădea şi mai mult numărul celor vaccinaţi. Şi, fără imunizare, în timp, copiii se pot îmbolăvi grav. Însa, planul ministerului cuprinde şi un sistem computerizat.

La şcoala sau la medicul de familie, toţi copiii de 7, 9 şi 14 ani au nevoie sa fie vaccinaţi.

În caz contrar, bolile copilariei îi vor ataca la maturitate, în forme mult mai grave.


Comentarii

adela Ei bine ca a rezolvat ceva si ministrul sanatatii! Chiar ma gandeam ce face el acolo in fruntea ministerului, in afara de sa lupte sa-l dea jos pe chioru. Sunt atatea spitale desfiintate, e atata lipsa de personal, de medicamente, de legislatie ajutatoare in domeniu, ne pleca doctorii, cei care raman sunt scarbiti de conditii si ministrul ce face? Sta el asa frumos, sub aerul conditionat si dupa o discutie inteligenta cu Tonta si Fraierescu, se scobeste putin in nas si zice, hai sa nu mai vaccinam copiii in scoli. super inteligent!!! nu vrei mai boule care esti tu bou sa desfiintezi si cabinetele medicale din scoli? Ai fost vreodata cu copilul de manuta la un nenorocit de medic de familie? sa vezi cum astepti cu orele pe holurile alea incinse, pline de alti copii bolnavi, care uneori urla? cata igiena e acolo? cum se va tine evidenta ce copii au fost vaccinati? cum vor sti mamele ce vaccin trebuie facut si la ce varsta, ca sa se poata prezenta la medic. Daca fiecare medic de familie alege alt furnizor, daca toate vaccinurile sun ok si acceptate, daca nu-si iau vreo spaga pt anumite tipuri de vaccin? In scoli se putea tine evidenta f clara, cand, cati copii si cu ce anume au fost vaccinati. Daca asta e tot ce poate marele specialist pus de USL, atunci sa ne lase si sa se ducaaaaa

2 august 2012 12:15

cata POLITICIENII NOSTRI SUNT TEMBELI DEA DREPTUL! CUM SE SCHIMBA GUVERNUL, CUM INCEP ALTE REFORME LA SANATATE SI INVATAMANT! NU TERMINA O REFORMA CA REFORMEAZA REFORMA SI ASA SE ALEGE PRAFUL SI PULBEREA DE POPULATIE: MAI BOLNAVA, MAI PUTIN EDUCATA, MAI SARACA, DECI MAI DEPENDENTA DE POMANA GUVERNAMENTALA SI DECI USOR MANIPULABILA.

2 august 2012 9:53

cristy CINEVA TOT INCEARCA SA NE EXTERMINE. IMPUSCATUL IN AFARA CA A SCOS DIN SCOLI OAMENI PREGATITI IMI ADUC AMINTE CA VENEAU SI NE FACEAU TOATE VACCINURILE. AM 40 DE ANI SI AM FOST LA SPITAL O SINGURA DATA 5 ZILE .COPII DIN ZIUA DE AZI MAJORITATEA AU PROBLEME CU IMUNITATEA, LI SE DA TOT FELUL DE TIMPENII CARE NU VAD SA AIBA VREUN EFECT. POATE SUNT CITEVA LUCRURI CARE IN TRECUT AU FOST BUNE, DE CE NU OM TINE CONT DE ELE NU STIU?

2 august 2012 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.