Ion Crăciunescu a fost demis din fruntea arbitrajului pentru că promova femeile. El a fost înlăturat din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), decizia fiind luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal prin vot secret, la solicitarea a 13 cluburi din Liga I, anunţă FRF, citată de Agerpres.

Au existat 9 voturi pentru demiterea lui Crăciunescu, un vot a fost împotrivă, existând de asemenea o abţinere. Cu unanimitate de voturi, Comitetul Executiv a aprobat ca, în cazul că va accepta, Alexandru Deaconu sa fie noul preşedinte al CCA. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost împuternicit să găsească soluţii şi să propună un manager al CCA de peste hotare, pe cât posibil un membru al Comisiei de Arbitri a UEFA.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că îi reproşează lui Ion Crăciunescu, demis de Comitetul Executiv al FRF de la conducerea CCA, faptul că lua apărarea arbitrilor, precizând că Alexandru Deaconu ar fi potrivit pentru a prelua preşedinţia comisiei. "Ion Crăciunescu nu mai era Ion Crăciunescu ăla pe care eu îl cunoşteam. A dat înapoi în ceea ce priveşte demnitatea lui şi aici mă refer la comportamentul lui în emisiunile televizate. Glumea, râdea, noi eram disperaţi, eram distruşi când ne furau arbitrii sau când greşeau arbitrii. Făcea analize, le lua apărarea: «Stai, domne, că din spate e ceva, din faţă e altceva». A scos şi mulţi arbitri femei, ce, mie îmi trebuie femei la arbitraj? Acum a inventat el, a vrut să arate el că nu e discriminare. Bă, e discriminare! Nu are ce căuta femeia niciodată să arbitreze! Ce e aia femeie să arbitreze? Nu am văzut până acum nici în Italia, nici în Spania, nici nicăieri", a declarat Becali.

Integral pe România LiberăComentarii

Lucas Pe cine intereseaza ce mai spune retardatul asta? De ce il mai urmariti in media? Nu ne mai informati despre toti dobitocii, nu ne intereseaza.

4 august 2012 13:48

radu banciu Tie iti trebuie un spital de psihiatrie in care sa stai singur sa nu-i contaminezi pe altii

2 august 2012 8:39

George te-n pula mea de cioban misogin

2 august 2012 7:25

aziu ce vreti voi ca un cioban primitiv si analfabet sa fie si femenist????

2 august 2012 0:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.