Organizaţiile PNL din Ardeal nu-l susţin pe Ludovic Orban la Congres, dar nici pe Florin Cîţu, pentru că, spun colegii de partid din centrul ţării, premierul nu şi-ar fi plecat urechea la cerinţele şi nevoile lor.

Aşa că acum, în Ardeal, se caută un al treilea posibil candidat care să conducă formaţiunea politică.

Surse: Ardealul caută al treilea candidat la şefia PNL

Potrivit surselor citate de Antena 3, filialele din Ardeal caută un al treilea posibil candidat pentru şefia PNL.

Surse suştin că Ilie Bolojan şi Emil Boc au comandat sondaje pentru a vedea ce susţinere au în partid şi ce şanse ar avea în faţa lui Orban sau al lui Cîţu.

Ilie Bolojan a declarat de mai multe ori că nu-şi doreşte să candideze pentru şefia PNL, însă sunt mulţi liberali care spun că el ar putea avea susţinere în partid. Însă o problemă este legată de faptul că partidul nu poate fi condus din teritoriu, iar Bolojan nu doreşte să renunţe la Bihor.

Surse: Bolojan nu e în graţiile lui Iohannis, Boc vrea şefia PNL
În acelaşi timp, surse Antena 3 susţin că Ilie Bolojan nu ar mai fi în graţiile lui Iohannis, iar asta l-ar putea dezavantaja în cursa pentru conducerea partidului.

Şi Emil Boc a susţinut public că nu-şi doreşte să candideze la preşedinţia PNL, însă surse susţin că ar vrea să preia frâiele partidului.

Ambii iau însă în calcul jocul pe care l-ar putea face Klaus Iohannis, cel care, potrivit surselor, l-ar susţine pe Florin Cîţu pentru conducerea partidului.


Comentarii

Mda! Anonima ziaristă anală de la haznale, ne sperie și ne aburește cu zvonuri, ipoteze, etc. Boc să sugă pula, tot timpul. Dintre restul tagmei liberale, nu prea sunt oameni de anvergura lui Orban la șefia PNL. Ludovic Orban a demonstrat că a fost un premier bun din toate punctele de vedere, mai puțin gafa cu demisia aia pripită care NU era nici de dorit și nici de înfăptuit la acel moment. Chestiunea aia cu scorul electoral, e o găselniță scremută de cerberii hămesiți care se bat pentru postul de mare mahăr al partidului, dar cafteala aia și îngrămădeala respectivă, trebuie desfășurate și bazate pe logică, adică, nu pui pe cineva acolo mare mahăr, dacă NU e nici bun orator, dar NU e nici competent ca om politic în primul rând, apoi legat și de profesia respectivului. Lindicul ăla de Boc o fi fost el bun de papagal, dar NU a avut personalitate și nici verticalitate, el sărmanul NU a știut decât să fie sluga umilă și preaplecată a lui Băsescu, caricatură prezidențială care NU era nici mai deștept decât Boc și NU era nici mai capabil decât lindicul respectiv. Rezultatul a fost o formidabilă bătaie de joc la adresa României și națiunii. Deci, Boc să sugă pula și să stea ascuns în pizdoiul mă-sii acolo la Cluj. Muie Boc! În rest, s-auzim numai de bine!

21 martie 2021 6:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.