Poliția Cluj a amendat mai multe pesediste care au petrecut într-un local din Beliș fără a respecta măsurile de protecție sanitară. Amenzile au fost în valoare totală de 6.500 de lei.

Petrecerea, la care niciunul dintre cei prezenti nu a purtat masca, a fost organizată de fosta consiliera locala PSD Lenuta Pasca, iar printre participanti s-a aflat si Ramona Sopatirean, sefa zonei de munte din Cluj a PSD-ului, scrie Stiri de Cluj.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Claudiu Gansca, presedintele TSD Belis, insa ulterior le-a sters. In clipul postat de Gansca se poate observa cum cei prezenti la petrecere se tin de mana, in hora, danseaza si canta. Fara respectarea masurilor de protectie sanitara!

Integral pe Realitatea.netComentarii

Dan Cred că aveți o frica patologica de PSD, peste tot vedeți numai psd-isti.Auzi, președinta zonei de munte Cluj ?! presedinta tsd Cluj ?!vicepreședinta de uliță, secretara de pășune, contabila de fâneață și trezoriera de căpșuni au participat la un chef de pomina la căminul cultural aflat în renovare, momentan fără uși , fara ferestre pentru o ventilație corespunzătoare împotriva sarcov , tulpina africană.De menționat că , femeile psd-iste nu au purtat basmale pe cap cu colțurile legate pe gură ca măsura de protecție.In timpul chefului de 8 Martie , femeile psd-iste au jucat Ciuleandra tinandu-se de mana, lucru foarte periculos în transmiterea sarcovului.La finalul chefului , femeile psd-iste s-au pupat pe între ele, luandu-si la revedere până pe 9 Martie când vor relua cheful in cinstea lui Ciolacu.Ele le-au transmis pnl-istilor că de ce le este frica nu scapă. La următoarele alegeri sigur vor ajunge la lada de gunoi a istoriei, împreună cu ziariștii aserviți, care le vor scrie ode de cat de frumoși erau când formau guwernerul meu.

9 martie 2021 17:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.