Originea SARS-CoV-2 este un subiect ce a stârnit ample dezbateri în spațiul public, fiind enunțate numeroase teorii cu privirea la apariția acestui virus ce s-a răspândit cu rapiditate pe tot globul.

Toate ipotezele sunt încă luate în calcul de Organizația Mondială a Sănătății, care a trimis recent o echipă în China pentru a investiga posibilele origini ale pandemiei.

Una dintre teoriile susținute inclusiv la nivel înalt este că noul coronavirus ar fi scăpat dintr-un laborator, teorie ce nu este exclusă din calcul nici de OMS, chiar dacă o consideră extrem de puțin probabilă.

La 15 ianuarie, Departamentul de Stat al președintelui Donald Trump publica o declarație cu afirmații despre originile pandemiei COVID-19, potrivit unui material publicat de Politico.

Integral pe ProTVComentarii

Ana De ce echipa OMS a mers in Wuhan abia dupa UN AN de la declansarea oficiala a pandemiei?De ce au asteptat atat de mult?

10 martie 2021 9:36

Ecce Kurrupt Diplomații americani care a văzut prezentările de la Beijing evident a tot raportat ei îngrijorați din 2017 încoace... Dar întrebucerea ecce ce a raportat oamenii de știință americani de la NIH care lucra în colaborare cu chinezii la experimentele cu pricina? NIH defapt sponsoriza proiectul de dezvoltare a super virusului extra funcțional astfel nu a avut probleme să plaseze strategic în echipa de cercetare câți oameni de știință americani a vrut. Câțiva din ei sigur erau și agenți ai Inteligenței Centrale a Arianusului cum ecce protocolul standard bineînțeles. Întrebucerea ecce raportau ăștia numai la Dr Fauci sau și la Langley și ce misiune ar fi putut avea ei pe lângă cea orificială de a dezvolta acest super virus extra funcțional?

9 martie 2021 15:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.