Aproximativ 17,1 milioane de americani au urmărit interviul de televiziune al lui Oprah Winfrey cu prințul Harry și soția sa Meghan, a anunțat CBS, citat de Reuters.

CBS a declarat că interviul de două ore de duminică, în care Harry și Meghan au acuzat familia regală de rasism a atras cea mai mare audiență de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020, care a fost urmărită de 23,6 milioane de telespectatori.

A fost, de asemenea, cel mai urmărit eveniment non Super Bowl într-o duminică în prime time în peste un an, a spus CBS. Super Bowl atrage în mod regulat o audiență de aproximativ 100 de milioane și este cel mai bine cotat eveniment TV din Statele Unite.

Integral pe CotidianulComentarii

je Mahalagii astia doi, fara valoare sociala, nu aveam asteptari bune din partea actritei mediocre falita si batraioara, dar, "printul" Harry trebuie sa fie exclus de Poporul Britanic. Umbla zvonuri, ca, Harry ar fi fost conceput cu jokeul Dianei, o poza a jokeului publicata recent in media, zici ca e Harry leit. Un ADN ar clarifica paternitatea mahalagiului Harry, caci, si-a pus poalele in cap.

10 martie 2021 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.