Moment istoric! Președintele României, autor de texte scrise cu piciorul stîng și cu limbă de lemn, a fost lovit de poezie și creativitate. S-a apucat să scrie răvașe politice de 8 Martie. Sau Klaus Iohannis a acceptat să facă și figurație literară. Nu i-a ajuns acordul telefonic pe tot felul de decizii, hotărîri și acorduri ale Uniunii Europene. După nenumărate „yes” și „Jawhol“ rostite cu o nepăsare inconștientă la tot felul de reuniuni, președintele nostru s-a gîndit că o figurație cu iz jurnalistic poate da bine pe la femeile din România.

Și pentru că Ziua de 8 Martie, o zi de sărbătoare pentru fetele și doamnele din țara noastră, se apropie de sfîrșit, la închiderea ei putem încerca o privire mai atentă asupra „capodoperei” multiple plasată la Digi24 TV pe post de eveniment editorial.

Integral pe Cotidianul


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Moment neistoric! Cornel Nistorescu, bunul meu tovarăș și pretin colaborator voluntar turnător la securitatea ceaușistă, camarad cu subsemnatul, autor de texte de căcat scrise cu limba lui tot cu căcat, este lovit de inspirațiune și se mai cacă un editorial în care-l spurcă pe locatarul prezident de la Cotroceni. Păi, să nu-mi bag eu toată Euro-Pula-n gura bunului meu drag tovarăș și pretin? mUE! Că-i de la UE și e gratis, e grant, e bonus în pula calului. mUE!

11 martie 2021 5:16

Sfîntul Prooroc Paulus Băshitul Adevărat vă spun vouă! Îl fut în gură pe scursura aia de neom Cornel Nistorescu, fost turnător voluntar la securitatea lui Ceaușescu, tratament pe care-l administrez și bunului său tovarăș și pretin, Ion Cristoiu, căruia-i dau muie cu ghiotura. Muie! Muie PSD! Cu respect, Paulus Băshite, prooroc sfînt al Legiunii Garda Ruginită Împuțită AUR

11 martie 2021 5:15

Muie Nistorescu F.m.m de imputit de securist turnator Nistorescu tu vb jegule nu tie rusine sa scrii asemenea de articol de cacat,,mai ordinarule uitate tu inainte in Oglinda apoi critica pe alti.

9 martie 2021 7:55

ion Dl. Nistorescu il critica academic pe "locatarul din Cotroceni", vinovat fiind locatarul, pt oplosirea companiilor austriece care au macelarit padurile fauna si flora din Romania! Care sef de Tara - exceptand asta al Romaniei, s-a costumat in "geaca rosie' si a asmutit hoardele de dementi platiti, pe strazi, impotriva Guvernului (oricare ar fi acela) legal si constitutional votat ? Provocand incidentele cu loviri si raniri din 10 aug. in Piata Victoriei ?

9 martie 2021 7:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.