Prin introducerea interzicerii cumulului pensie-salariu nu se va crea o criză în domeniile sănătății sau educației, spune premierul Florin Cîțu, pentru că „sunt foarte mulți profesori tineri sau medici care vor să lucreze”.

”Asta cu criza într-un domeniu, că păstrăm oameni la pensie este puțin exagerată. Nu cred că este vreun domeniu unde să existe o criză pentru că avem care fac un cumul al pensiei cu salariul. Așa niciodată nu o să mai faci reformă”, afirmă, luni, Florin Cîțu, despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul.

El spune că proiectul interzicerii cumulului pensie-salariu va fi depus în dezbatere publică luni sau marți.

Întrebat ce se va întâmpla în domeniul medical, Cîțu a răspuns: „Sunt foarte mulți profesori tineri sau medici care vor să lucreze”.


Comentarii

Un cetatean Dar cumulul a doua sau venituri de la stat!!!! Indemnizatie de la Parlament, indemnizatie de la Guvern, membru in AGA, membru in Consilii de administratie etc. etc. Intreb din nou: cumulul a doua sau venituri de la stat este luat in considerare sau dam praf in ochi la alegatorii tembeli dupa principiul - capra mea a murit, dar daca moare si a vecinului e bine! Deci, spor la populism!

8 martie 2021 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.