Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a fost ales președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), în cadrul unui congres la Sinaia. Diaconescu a subliniat că delegații nu s-au reunit pentru a ieşi „la tarabă pentru un alt partid politic”.

Fostul ministru Cristian Diaconescu a fost ales, duminică, preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, moţiunea sa, ”România respectată”, fiind votată de către 550 dintre cei 561 de delegaţi la evenimentul organizat online, cu participarea fizică a liderilor formaţiunii la Sinaia.

Cristian Diaconescu a fost singurul politician care a participat cu o moţiune la congresul PMP. El le-a solicitat membrilor de partid să nu îi ceară „elemente de disociere de Eugen Tomac”, fostul preşedinte al formaţiunii, care a demisionat după ce PMP nu a mai intrat în Parlament, după alegerile din decembrie anul trecut, scrie news.ro.

Integral pe NewsweekComentarii

Ce perucă țanțoșă are bulangiul ăsta Băi Pulete, tu chiar dacă ești mai răsărit o iotă din toată gloata aia de imbecili și de tonți din gașca voastră mafiotă care-și mai zice partidoi, nu știu ce pula calului vei face cu caricatura voastră de partid de bramburiți politici. Deocamdată ploada lui tata EBA, o să fie condusă de către Chiorul de Băsescu de mânuță la ocnă-n curând, pentru că fosta lui metresă blonda Nuți Udrea va face și ea niște ani grei de ocnă, că deh, așa-i politichia atunci când se calcă legile-n copite, ce pula calului să-i faci? Mai țanțoșă ar fi fost situația dacă și caricatura de Băsescu-i călca pe urme lui Adrian Năstase pe la ocne, nu de alta, dar spurcăciunea aia are destule păcate cu legea care-n mod normal trebuiau pedepsite cu ani grei de ocnă cu executare. Să-mi fie gura aurită! Mă cac un căcat mare-n partidul vostru de mafioți împuțiți! Cu respect, Titus Corlățean, care nu am mai fost ministru la nimic.

11 martie 2021 6:42

Lute mai bine, ca ati vazut cat si ce ati facut in PNL !!!!

8 martie 2021 13:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.