Medicul Dorel Săndesc, şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara, a explicat pentru Adevărul ce s-a întâmplat cu Adi Bărar, liderul trupei Cargo, internat în 25 februarie.

Adi Bărar a ajuns la Spitalul Judeţean în 25 februarie, infectat cu COVID-19. Deşi a primit cele mai bune tratamente, medicii n-au putut să-i salveze viaţa. Medicul Dorel Săndesc, şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara, a explicat pentru Adevărul ce s-a întâmplat cu Adi Bărar.

„A fost un mare om, o mare personalitate a culturii româneşti, un om reprezentativ pentru comunitatea timişoreană, care a fost răpus de infecţia COVID. Asta l-a răpus pe Adi Bărar. O infecţie severă care i-a afectat într-un procent foarte mare plămânii. Şi apoi, aşa cum se întâmplă în aceste forme grave, au fost afectate pe rând şi alte organe, până când s-a ajuns la acest deznodământ nefericit. În ciuda unui tratament complex, în care s-au făcut tehnici de menţinere a funcţiilor vitale, medicaţie complexă, îngrijiri atente, din păcate bătălia a fost pierdută. Asta ne umple sufletul de durere şi de revoltă, vedem de atâta timp prea multe victime, prea multă suferinţă, determinate şi de prostia şi nebunia umană care a dus la atitudini inadecvate la mulţi oameni şi la acest număr atât de mare de victime“, a declarat Dorel Săndesc.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.