Ministrul de Interne Lucian Bode a discutat despre cazul polițiștilor acuzați de tortură, dar și despre cazul tragic de la Onești. În perioada următoare vor fi luate măsuri drastice, susține acesta.

„Vă rog să fiți atenți la ce va urma în zilele următoare”, a spus Lucian Bode, referindu-se la cazul polițiștilor acuzați de tortură.

„Opinia publică a fost oripilată”

„Ce s-a întâmplat la secția 16 nu face cinste acestor, deocamdată, angajați ai Poliției Române. Avem toleranță zero față de astfel de activități, față de astfel de indivizi. Opinia publică a fost oripilată să vadă de ce sunt în stare așa-ziși polițiști. Până la urmă, ei au săvârșit aceste fapte purtând uniforma de polițist. Ce nu s-a observat este faptul că atât pentru situația din 2018, cât și din septembrie 2020, Poliția Română a sesizat unitatea de parchet competentă. La fel vom sesiza organele penale în fiecare caz și o să vă rog să fiți atenți la ce va urma în zilele următoare, să vă uitați cam la ce nivel îmi doresc să se acționeze în Poliția Română în astfel de situații”, a declarat Bode, luni dimineață, citat de Digi24.

Integral pe GândulComentarii

Dan Pai pnl- ști atâta știu să zică, pardon mintă, " o să vedeți, o să facem, o să facem o comisie, o să , o să. La alegeri o să dăm noi cu ei de pământ de o să-i însoțească pe țărăniști in cosul de gunoi al istoriei.

8 martie 2021 14:56

Niste nenorocitii majoritatea! Se poarta cu romanii de parca ar fi vatafi pe mosia lui tat-su...

8 martie 2021 12:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.