Sunt anunţaţi deja primii candidaţi la prezidenţialele din 2024. Vicepremierul Dan Barna se pregăteşte deja pentru alegerile prezidenţiale care vor urma peste trei ani.

Liderul USR a declarat că primul pas este acela de a candida la preşedinţia partidului rezultat din fuziunea USR-PLUS. Cât despre o candidatură la prezidenţiale, Barna a spus că va face asta, "cum e şi firesc", potrivit g4media.ro.

Barna: USR a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta

"USR-ul a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta, am reușit să facem acea alianță împreună cu colegii de la Plus și apoi să facem și fuziunea astfel încât să fim o forță relevantă în politica actuală.

Asta ne-a adus la guvernare și este un proiect în care cred, este un proiect pentru care am muncit foarte mult și este un proiect care consider că mai are perspectivă de creștere și dezvoltare și tocmai de aceea vreau să duc mai departe acest proiect.

Dan Barna: Da, voi candida la Președinție cum e și firesc

Deci da, voi candida la Președinție cum e și firesc", a declarat liderul USR, Dan Barna.

Cât despre candidatura la prezidenţiale, "aceasta este o decizie pe care o să o iau cu colegii mei din partid la momentul respectiv. (...)Dacă acest Guvern va performa și va face acele reforme de care avem nevoie și pe care le-am dorit, evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale".


Comentarii

Pentru #rezistacul PLĂTIT DIN BANI PUBLICI de la 8 martie 2021 6:02 În primul rând urez LA MULȚI ANI tuturor doamnelor și domnișoarelor!!!! Altceva,în afară de plăcuța suedeză, mai știi? Cu siguranța, din cauza BÂRNEILOR din ochii tă și/sau ai voștri, nu puteți vedea în curtea voastră. Rușine să vă fie!

8 martie 2021 9:08

Muie postacului Psd-ist de la ora 20.50 Tu imputit de postac Psd-ist cel de la ora 20.50 precis il veri presedinte pe analfabetul Ciolacu

8 martie 2021 6:02

v Dprinta lui Barna este "mormala". Anormal ar fi daca ar fi ales. Daca o sa fie ales pe post de presedinte, Iliescu o sa ni se para un presedinte bun, Javra Ordinara pina o sa infunde puscaria o sa para acceptabil, Ghiolbanis isi disputa ultimul loc cu Barba

7 martie 2021 23:36

bijbok Ha ha ha ! Cine pula mea o sa-l voteze pe cacatul asta?

7 martie 2021 20:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.