Aproximativ 47% din cetăţenii Uniunii Europene, cu vârsta între 16 şi 74 de ani, au obţinut anul trecut informaţii de pe site-urile autorităţilor publice, o creştere semnificativă faţă de 2008 (plus 33%), iar cel mai scăzut procent de cetăţeni care au folosit site-urile autorităţilor publice pentru a obţine informaţii s-a înregistrat în România (10%), arată datele publicate sâmbătă de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

Conform Eurostat, oamenii folosesc tot mai mult internetul pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi. În ultimii ani, a devenit din ce în ce mai populară utilizarea guvernării electronice (e-guvernare) deoarece permite cetăţenilor să obţină informaţii în orice moment sau să rezolve de la distanţă problemele administrative.

Integral pe AgerpresComentarii

ursuleanu Asa o fi, dar facebook este in slujba remilui dictatorial PNL/USR/PNR/AUR /Iohannis.Se pare ca mahalagioaica si urlatoarea gen Constantin Onisor/PNR/AUR, Ivanovici Sosoaca se tem de constientizarea victimelor lor instigate si indemnate fatis ,infractional la razboi civil in tara . De aceea sunt interzise a fi comentate link-rile de la Parlament ,ori articole din mass media care ii inculpa. Facebook doar blocheaza automat, cei ce blochiaza la ordin securist/Sosoaca nu stiu romaneste? Facebook nu se mai respecta ca o platforma online, civilizata, democratica deoarece accepta sa execute orbeste cererile de blocare, de cenzurare ale celor care scriu argumentat, cu prezentarea surselor mass media de informare, impotriva infractorilor care au acaparat politica romaneasca, in fapt PNL/USR/PNR/AUR si-n mod special ale celor care fac dezvaluiri ale ticalasieie securistei Sosoaca/Ivanovici/PNR . Ce refuza sa inteleafa facebook despre Romania ramasa sub ocupatie stalinist/nazista este faptul ca libertatea de exprimare ramane in mana calailor democratiei romanesti. Ce nu se blochiaza pe facebook sunt manifestarile tipic primitive ale celor dezumanizati, manifestarile si comentarii obscene, pornografice care nu au ce cauta pe un facebook creat de catetenii celei mai mari democratii si civilizatii, SUA

9 martie 2021 11:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.