Primarul General, Nicuşor Dan, a declarat astăzi, 5 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria Capitalei a propus pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) proiecte de dezvoltare a Bucureştiului în valoare de 7 miliarde de euro.

Primarul General, Nicuşor Dan: "Primăria Municipiului Bucureşti a propus către PNRR proiecte de investiţii majore, care nu au fost făcute în Bucureşti în ultimii 30 de ani, în domenii cheie, precum mobilitate, protecţia mediului, sănătate, termoficare, educaţie şi protecţie socială.

Este o oportunitate extraordinară pentru Bucureşti să se dezvolte prin PNRR şi sper că Guvernul să aloce sume substanţiale Capitalei, mai ales că acest oraş are un rol foarte important în dezvoltarea economică a României.

Integral pe România LiberăComentarii

ABCD Plicusor nu este capabil - in 10 luni de la investire ca si Primar, sa stranga gramezile de gunoaie ce zac fix pe aleile Parcului Herastrau, pe peluzele Parcului Cismigiu, si pe toate spatiile verzi din Capitala....dar, psiho Plicusor palavrageste inca 3,5 ani de investitii de miliarde lei. Astia sunt rezistacii palavragii , cu numai 2-3% in plus fata de PSD, in Bucuresti.

6 martie 2021 12:52

v Cred ca noi avem nevoie de realizari, nu doar de planuri. Madam Fi-rea nu a inceput ceva la dezvoltarea Bucurestiului care trebuie terminat? Oare Consiliul General nu are nimic de spus si realiza. Facea madam Fi-rea ce dorea dinsa in Bucuresti?

5 martie 2021 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.