Etalonul fenomenului cunoscut sub numele de dezmăţ pe bani publici este reprezentat de componenţa şi de veniturile celor care ocupă posturi în consiliile de administraţie sau de supraveghere ale unor organisme de stat.

„Adevărul“ a făcut o listă a consiliilor cu cei mai mulţi membri, dar şi cu indemnizaţii colosale. Premierul Florin Cîţu a recunoscut public faptul că în 2021 are de gând să umble la componenţa consiliilor de administraţie sau de supraveghere ale unor instituţii ale statului, locuri unde membrii din conducerea acestora ajung să ia salarii mai mari şi decât preşedintele României sau şeful Guvernului. „Cu siguranţă, locurile vor fi reduse şi ne uităm şi la indemnizaţie. Eu voi propune să fie maximum cinci membri într-un consiliu de administraţie pentru toate companiile de stat”, a subliniat Florin Cîţu săptămâna trecută.

„Adevărul” a făcut o listă a consiliilor cu cei mai mulţi membri, dar şi cu venituri pe măsură, care se încadrează exact în obiectivele pe care le urmăreşte, cel puţin la nivel de discurs, şeful Guvernului.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Nulitati si panarame platite degeaba pentru cateva ore de baut cafea si ros covrigetn,toti membri de partide.

4 martie 2021 11:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.