Premierul Florin Cîțu a vorbit, miercuri seară, la un post TV, despre buget, salariile din sectorul bugetar și despre faptul că unii angajați din ministere, apropiați ai PSD, dădeau informații pe surse.

„Proiectele din buget se vor face. Va fi o reformă a companiilor de stat. Am spus foarte clar că acele companii care nu vin cu un plan de restructurare nu vor mai primi bani. Vom pune o limită de cinci oameni în Consiliile de administrație.

Am văzut anul trecut cum pot acești oameni din ministere, apropiați de PSD, să-ți controleze deciziile. Documente din minister apăreau pe surse. Le dădeau pesediștii pe Facebook. Mi se pare josnic să stai într-un minister și să dai documente pe ascuns”, a comentat prim-ministrul.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Muie postacilor Psd Dai redepe afara sa mearga la Psd sa ii plateasca,,ce ii mai tii in functii.

4 martie 2021 5:34

v Nu stiu practic daca aceste consilii de administratie au un rol in deciziile directorului unei firme deoarece el teoretic raspunde pt actiunile sale. Daca tin neaparat la acele consilii de administratie acei oameni pot sa o faca fara remuneratie, sau una simbolica. Este inadmisibil ca pt o sedinta pe luna sa primeasca atitia bani, mai mult decit cistiga unul care vine zilnic la munca

4 martie 2021 0:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.