Tribunalul i-a făcut scăpaţi pe jandarmii abuzivi de la 10 august. România nu e, deci, o democraţie funcţională. Şi nici n-are şanse de a deveni, dacă nu poate depolitiza şi pedepsi derapajele instituţiilor ei de forţă.

Într-un stat de drept ca Franţa n-a arendat nimeni imunitatea în faţa legii. Nimeni nu se bucură de imunitate, nici măcar foşti şefi de stat ca Nicolas Sarkozy, cel condamnat recent la închisoare pentru corupţie. Altfel stau lucrurile în tiranii.

După un puci, dictatura militară din Myanmar, răsfăţată ani la rând de o democraţie defectă, care n-a fost în stare să-i pedepsească pe criminalii în uniformă, a revenit la putere.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt România nu ecce o democrăcănație funcțională deoarece numai Klaussfinkter Wurst Johannis și majoritatea covârșitoare a românilor lui șede la Masa Tăcerii. Acolo înbuci cât poți ca la Eurobalamuc. În consecință, până când toți pizdacii ia loc să guste și ei măcar o felie, fomiștii altfel riscă să piardă puterea în orice moment, atât de instabilă ecce situația... Se vede de pe planeta Uranus.

3 martie 2021 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.