Tribunalul București critică reacțiile politicienilor față de închiderea dosarului 10 August că „reacţiile manifestate provin preponderent din partea reprezentanţilor puterilor legislativă şi executivă”.

TMB reamintește oamenilor politici, într-un comunicat de presă, că în Constituție este prevăzută separarea celor trei puteri – legislativă, executivă și judecătoarească.

Reacția Tribunalului București vine după ce mai mulți politicieni au criticat decizia de clasare a dosarului privind violențele din 10 august 2018.

Premierul Florin Cîțu s-a arătat dezamăgit de decizie, iar ministrul justiției Stelian Ion a reamintit că a participat la mitingul din 10 august și a depus și o plângere în acest sens.

Integral pe România LiberăComentarii

Hai, ca-i tare ! Si noi care credeam ca numai PSD-ul se amesteca in deciziile justitiei !Apropo, Catu (premierul Romaniei !) a pus bomboana pe coliva cerand ministrului justitiei sa ia masuri.Ei, asta ar fi chiar de rasul lumii daca nu ar fi ceva ingrijorator.E un proverb:daca tacea filozof ramanea .

3 martie 2021 16:51

lindikul principesei Hai bah dava-n sloboz ! Pai acolo au fost batuti si gazati oameni la gramada si nu-i nimeni vinovat? Mancamiati PULA!

3 martie 2021 16:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.