Premierul Florin Cîțu a declarat într-un interviu exclusiv pentru G4Media.ro că i-a cerut ministrului Justiției, Stelian Ion, să găsească rapid soluții pentru continuarea dosarului 10 August, după ce Tribunalul București a respins definitiv cererea de redeschidere. ”Să vedem, mai sunt căi”, a spus Cîțu, adăugând că este ”dezamăgit” de soluția închiderii dosarului și că va face publice rapid soluții pentru eventuala continuare.

”Eu aseară am avut o discuție cu ministrul Justiției. Astăzi avem ședință de guvern, să vedem cam cu ce soluții vine. Cum vom avea soluții, voi ieși cu ele public, dar trebuie cât mai rapid”, a declarat premierul Cîțu pentru G4Media.ro

”Vă dați seama că sunt dezamăgit, dar nu ne vom opri să încercăm să vedem cum găsim soluții ca vinovații să plătească. Nu ne vom opri. Asta vom face. Am discutat ieri cu ministrul Justiției și vom merge înainte. Să vedem, mai sunt căi. Cu siguranță, în continuare încercăm să rezolvăm problema”, a spus Cîțu.

Integral pe G4media.roComentarii

Guguștiucul ăsta moare de guguștiuc ce e! Stă ca un cățeluș sub masa jupânului de la Cotroceni și nu a înțeles încă realitatea că marile sentințe ale justiției sunt luate de Iohannis! Păi cum să-și reteze ăsta unul din picioarele scăunelului de putere pe care stă la Cotroceni? Ecce de-ajuns să privească plictisit într-o parte și SĂ TACĂ atunci când este întrebat dacă să taie sau nu capul hidrei numite jandarmeria. Cosilierul cu petlițe albastre care întreabă înțelege fulgerător cum trebuie făcut și trimite un plic galben către coana Joițica cu „J” de la justiție și treaba se rezolvă cușer, fără să poată fi învinuit cu ceva domnul prezident! Așa s-a întâmplat și cu cazul Caracal, care îi punea acestuia în pericol șapca de baseball din partea Marelui Licurici, așa că melițienii au încremenit în fața porții lui Diincă, procurorul de caz a fost spălat cu cel mai parfumat detergent, ofițerul melițian care a dus-o cu vorba pe biată fată la telefon ecce și el pe cai mari, iar medicii legiști și-au înghițit cu noduri căcatul de analiză a probelor genetice pe care au semnat-o. Așa se face treaba, băi Cuțu-Cuțule!

3 martie 2021 15:39

Separare sau contopire Pai bine, mai gulie,contestarea deciziei ar trebui sa o faca alticineva, nu tu , ca prim ministru.Ai auzit de separarea puterilor in stat ?

3 martie 2021 13:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.