Industria jocurilor video este o industrie cu creștere accelerată, care s-a dezvoltat cu 37% în 2020, deoarece pandemia a ridicat cererea pentru jocuri, ca modalitate de socializare și distracție, cu multe activități de agrement tradiționale închise din cauza restricțiilor Covid-19.

Industria jocurilor nu este doar o industrie cu o creștere ridicată, ci este, de asemenea, foarte profitabilă și, la rândul său, a adus mari companii de tehnologie precum Apple, Google, Amazon și Microsoft în industrie. Concurența va crește probabil, odată veniturile globale globale din jocuri, iar analiștii vor rămâne foarte pozitivi pentru cele 30 de companii din pachetul nostru.

Am introdus cinci noi pachete tematice de capitaluri proprii în acest an și mai avem multe. Aceasta este o modalitate bună de a identifica tendințele pe termen lung ale economiei, dar și o modalitate mai interesantă de a analiza piața de acțiuni în timpul diferitelor regimuri de volatilitate. Astăzi, lansăm cea de-a șasea temă de capitaluri proprii, prezentând coșul nostru tematic de acțiuni Saxo Gaming format din 30 de acțiuni din industria jocurilor video.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.